- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s.Oliv3r #17968 üzenetére
Lehet hogy hangban nem durrant akkorát a samu, de ha onnan nézzük hogy adott ársávban és kategóriában milyen más hasonló tudással felvértezett más márkájú hangcuccot talál az ember aminek jobb a hangja, már más a leányzó fekvése.
Szerintem senki sem mondta soha, hogy a samu soundbarjai mindent is leverőek, csak nincs alternatíva (vagy minimális).
Főleg 300-350k alatt, márpedig a többség ez alatt vásárol,sőt inkább 150-200k alatt.
JBL?Atmos vagy 5.1 felejtős,egyedül a Bar 800 Pro csúszott be 300alá extremeaudion.
Hisense?Hagyjuk.
Klipsch? Talán 1db 5.1 van, Atmos semmi.
LG?Gyengébb a hangjuk mint a hasonló árú Samuknak (szubjektív véleményem).
TCL?Hagyjuk.
Bose/HK cuccokat meg nem kapsz egyben, aztán mire összerakod a szettet darabokból máris bőven 400-500 felett vagy.
A jobban szólóak ebből az ársávból max 2.1/3.1 felállásban jönnek ki (de többnyire drágábban), úgy meg nem azt kapod amit a Samu kínál.
És még sorolhatnám.Mondjuk úgy hogy vakok közt (a legtöbb kommersz sb gyártó) a félszemű (Samsung) a király.
Amúgy a legtöbb sb vásárló nem próbált még jobb cuccokat, sokan az első soundbarjukat használják, vagy valami gyengébbről léptek feljebb, így akár egy Q930C (vagy akár egy Q700 is) is álleejtős mozihangzást produkál számukra.
Nekem volt komolyabbnak mondható 7.2 házimozim (HK és Pio amp+ Jamo S800 szériás szett, meg volt HK Enchant 1300+Enchant Sub szettem is, ezekhez képest a legtöbb soundbar (még Atmossal is) sokkal gyengébben szól, ettől függetlenül most teljesen jól elvagyok a gagyi Q60B-vel (+hátsók). -
dingo-htc se
tag
válasz
s.Oliv3r #17968 üzenetére
Tv vásárlás előtt én is sokat gondolkodtam, hogy mi legyen. Végül az lg győzött. Oled lett. Szebb volt a képe. Telefon gyartasban szerintem is nagyon jók. A régebbi hangszórók legyen az bármi, azok siralmassak voltak. Volt olyan hangfala, amibe csak bele volt ragasztva egy magas sugároznak kinezo valami, hogyha atnezel a porvedon láss "hangszorot". Kíváncsi vagyok az új hamgszoroira is. Ha minden igaz a napokban meghallgatom.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
s.Oliv3r #17946 üzenetére
Nekem jelenleg is S360DB van a pc mellé , és ki is próbáltam mozira tv mellé csak hát kanyarban nem volt a "gagyi" 930-hoz képest
Zenében jobb, az eddig sem volt kérdés de el kell fogadni hogy ha filmezésre kell akkor bizony egy jobb SB is hazaküldi.Van fentebb pár user akinek valóban nem felelt meg a samsung de ők a millás házimozi rendszer helyett/mellett próbálták ki, ergo könyvelhető lett volna már látatlanban is hogy az 1-2 kategóriával nagyobb igényeket nem egy mezei SB fogja kielégíteni.
Szóval nagyon nem mindegy a nézőpont!
Kérdezd meg őket esetleg miért a samsungot próbálták ki és miért nem az Edifier B700-at! -
M5Norbi
őstag
-
M5Norbi
őstag
válasz
s.Oliv3r #17936 üzenetére
Az altalad említett Edifier fele annyiba kerül szinte mégis jobb mint a 930 vagy a 990?
Neked melyik van vahy melyiket próbáltad ami olyan rossz volt?"Abszolút megértem, csak azt nem hogy ugyanez az embertömeg miért nem vágyik a minőségre. "
Mit ajánlanál helyettük? (Ha már mindenki igenytelen akinek mégis megfelelnek ezek)"Meg tudom érteni, az én fülemet sértette a gagyisága"
Azt azért tudni kell hogy ő milliós cucc után várta hogy jujj de jó lesz. Ahhoz képest nyilván nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged