- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M5Norbi
őstag
válasz
fojtviki #17872 üzenetére
Nem is vettem annak és szerintem más sem.
Csak fura inkább.
A tv hangját egy 50-80 ezres sb tudja feljavítani ezek elvben többre hivatottak.De igen simán lehet hogy még magasabbak voltak az elvárásaitok illetve ha valaki igazán vájtfülű elképzelhető hogy ezek a mondhatni felsőkategóriás soundbarok is bántóan rosszul szólnak számára.
Mert ha meg nem erről van szó akkor lehet hogy készülékbeli és/vagy beállításbeli gond van.És szimplán segítségnyújtás céljából írtam én vitatkozni szerettem volna
-
M5Norbi
őstag
válasz
fojtviki #17850 üzenetére
Szia!
Ennyire nem szabadna rossznak lennie. Oké hogy előtte magasabb kategóriás cuccotok volt ami zenénél biztos jóval jobb de filmben nem szabadna hogy ennyivel alulmúlja a sb mert azért az sem egy high eng házimozi pláne stereoban.
Van olyan cimborám akinek többmilliós rendszere van de a 930.-as hangját ennyire nem húzta le ő sem pedig ezek közt aztán van különbség.
Helyén kell kezelni a soundbarokat de azért a 930,990,JBL 800 és felette elég jók egy Bose szett meg pláne.
Az meg hogy harmatos a sub......
Egyik nap a Pacific-et néztem és halkak a párbeszédek illetve hangosak az effektek (az első film ami így szól a 930.-on gondolom régebbi kódolás) elfelejtettem halkítani rajta és rendesen remegett a szoba és bejöttek csukott ajtónál hogy kint is dübörög és alig volt 15-16 körül a hangerő. -
(ex)Cat
senior tag
válasz
fojtviki #17850 üzenetére
Én is sztereóról (Rotel + Focal) álltam át SB-ra, de nekem nagyon bejött ez filmekhez. A térérzet sokkal jobb, még így is, hogy se sub, se satelit. Zenében persze sehol sincs, egy jó sztereó rendszerhez képest, se semmiképp sem vállalhatatlanul rossz. Sőt, ha valaki nem dedikált zenehallgatásra használná - mert arra nem való - akkor teljesen jó. Filmeknél viszont egyértelműen sokkal többet ad, mint a sztereó.
-
Gino20
őstag
válasz
fojtviki #17209 üzenetére
Természetesen működnie kellene HDMI ARC összekötéssel. TV-t bekapcsolod és ha engedélyezed a CEC funkciót, akkor a TV-vel együtt bekapcsol az erősítő és a TV távkapcsal tudod majd szabályozni a hangerőt is.
Nem akartál volna esetleg még egy center sugárzót is a TV alá? -
ricsip
addikt
válasz
fojtviki #15015 üzenetére
Az emag egy piactér, mindenkit odaengednek. Ha nem konkrétan az emag az eladó a termék neve alatt, akkor az emag mossa kezeit: cirkuszolj a csalóval te magad, ők lepattintanak azonnal. Sokan megégetik magukat minden karácsony előtt, mindig vannak újabb és újabb áldozatok.
-
Vastika
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest