Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
hm_guesswho #13550 üzenetére
Úgy fest igen
. A miértjét ne kérdezd
(szerintem sima ARC-on is megfelelően kellene működnie)
-
Gino20
őstag
válasz
hm_guesswho #13548 üzenetére
Atmos esetén is ez a jelenség? vagyis nézel atmos forrást, amikor az SB magától át is vált?
Nézd meg esetleg a TV hangbeállításait. Ha csak a PCM van engedélyezve, akkor kapcsold át dolby-ra. Esetleg az eARC-t kapcsold ki vagy be. Ez Q90R SB esetén LG TV-vel volt akinek időnként pattogó hangot eredményezett (tudom neked más a jelenség, de hátha) -
Gino20
őstag
válasz
hm_guesswho #12822 üzenetére
Huh, ha nem tévedek az új / Magyarországon majd leendő S80GY 220-230 árazása csak fikció a külföldi dodo/font/euró alapján. Erre azért ne alapozz. Lehet ez akár 250 vagy ha nem terjed el kellően és csak pl egy alza biztosítja, akkor lehet ez akár durván túlárazva 300 is.
Amúgy az, hogy új, az a hangban nem feltétlen jobb, de ami biztos, hogy az újak mindig csúnyán túl vannak árazva. Pl az "új" (2021-es) samuban is van valami Q symphony fícsör, de mégis azt olvasni, hogy sok felhasználó abszolút nem használja, mert csak szétcseszi a hangot.
Ha a hangon kívül van valami extra szolgáltatás az új modellben, ami nélkülözhetetlen számodra, akkor az más kérdés, de alapvetően azt mondanám, hogy jóval olcsóbban vélhetően nagyon-nagyon hasonló "hangot" kapnál, de ez esetben azt is írhatnám, hogy a felárat költhetnéd egy akár jobb SB-re -
Methox91
junior tag
válasz
hm_guesswho #12553 üzenetére
nem adnék pénzt érte , túlárazott belépő szint... ha van lehetőséged menj el és probáld ki a boset és utanná egy samsung q800a soundbart . Mindenben jobb a samsung.
-
Ájvé
veterán
válasz
hm_guesswho #12553 üzenetére
JBL 5.0 Multibeam is jó, ezt TV-hez vettem jól szól, Dolby Atmos van benne, de ki lehet kapcsolni.
-
Ájvé
veterán
válasz
hm_guesswho #12550 üzenetére
Nekem JBL 5.1 Sorround van, keretedbe még pont belefér. Jól szól, 300 wattos sub nagyon durva, persze így se egy hifi minőség, de azért jól szól. Bose biztos jobb de annak csak a Bar drágább, ez meg így egyben van, akciósan 170-ért vettem lehet még lesz akcióban.
-
Sanya
nagyúr
válasz
hm_guesswho #12547 üzenetére
Legalább a sztereót tudja, a többi gyk vagy benne van, vagy nincs.
Igazi, érdemi különbséget nem fogsz tapasztalni. Ha van egy média, ami mondjuk tud ezt vagy azt, akkor az max angol nyelvű adásnál (pl film) fogod tudni élvezni, minden másban pedig nem.
Nekem egy bose sountouch 300 van, sokan sírtak a fórumokon(külföldin), hogy nem tudja az atmost, és ez milyen már, de már tudjuk, hogy a legtöbb ilyen soundbar-nál ha dolby atmos, dolby akarmit bekapcsolnak, akkor késni fog a hang.
A késés jöhet a dekódoló egységből, hogy ott késik a hang, jöhet a lassú hang dekódolásból magából a soundbarból, és akkor a legvagányabb filmed legelején elkezdhetsz fórumokat olvasni, hogy késik a hang a többszázezres hagszórómon, mitévő legyek? Ekkor majd jönnek a jótanácsok, hogy: kezdd el nézni a tévén, és állítsd be a hangkésést, stb, de ez kinlódás.
Szóval, szerintem legyen csak sztereó, de a hangfal hangja nagyon szép legyen. -
BaLee
addikt
válasz
hm_guesswho #12544 üzenetére
Tök jó az Atmos, csak filmekhez és nem játékra. Bár én még játékkal nem próbáltam.
-
Sanya
nagyúr
válasz
hm_guesswho #12544 üzenetére
1-2 évig slágerek az ilyenek utána eltűnnek a süllyesztőben.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
hm_guesswho #12542 üzenetére
Az Atmos-ra úgy készülj, hogy késni fog a hang játékok közben továbbá egyre kevesebb gém is jön Atmos-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest