- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Snoop27 #7466 üzenetére
de elhelyeztem őket, raktam is fel nekik külön polcot.
korábbi hsz-nál látszik is a fotókon, csak nincs állandó helyen, hanem mindig a hangrúdban tartom.
amúgy nálam is olyan két méter távolságban vannak a hátterek, a hallgatási pocizóhoz képest.
én is maximumra szoktam tenni néha a hangot, a háttereknél, mert úgy van ahogy mondod, néha nem érzem hogy szólnának...
persze én ezt a filmek hang keverésének tudom be, mert pl, a fegyvertelen katona, a mélytengeri pokol, az u-571 és hasonló jó keverésű hangoknál nincsen ilyen gondom...szerintem a magyar szinkron hangkeverés hibáját tapasztalhatod..
ha átrakom ugyan azt a filmet, eredeti hangra akkor életre kelnek a háttér sugárzók -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Snoop27 #7432 üzenetére
én külön vettem és raktam fel kis polcot a hátsó falra, rajta külön virág, művirág, mert pasi vagyok, és amikor kell csak felteszem a kis polcra őket
ezen a kis polcon akár majd még a kis powerbankom is el fog férni mellette ha úgy alakul
Draken: ez is kiváló ötlet, csak nekem az egy oldalon nincs hálózati aljaz, sajnos -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Snoop27 #7421 üzenetére
szia, én igazából saját hdmi kábel használok, még a mozi felszámolásból voltak itt nálam "minőségi" kábelek, amik megmaradtak.
a háttér dobozokat, igazából két alkalommal használtam eddig, akkor vissza raktam mindig a helyére, és amikor kikapcsol éjjel a tv akkor feltölti magát.
az egész mozit azért cseréltem le erre, mert ezek a mostani filmek nem érdemelnek meg drága mozi rendszert és időm sincs rá.
viszont ezért az árért korrekt hang és jó megjelenés, termetes szub járt, ami azért a mély hang keltésnél nem elvetendő jelenség ám
én nagyon szeretem, nem bántam meg a cserét -
Chalez
őstag
válasz
Snoop27 #7225 üzenetére
Meg igen, igazából mozizásra jobb, mint zenét hallgatni, de az is tűrhető. Panelban lakom, fél hangerőn már dübörög minden, úgy, hogy a mélynyomó is kb. a negyedére le van véve.
A kis sourround dobozokkal tök jó teret ad, vezetékmentesen. Abszolút kényelmes, és praktikus. Azért egy jó 5.1 házimozi jobban szól ez tény, de nem véletlenül vettem én is ezt. 170 volt bemutató darabként, egy komplett házimozi ami tényleg jó, szerintem jóval drágább is. -
brooster
újonc
válasz
Snoop27 #7185 üzenetére
Szia Snoop27!
Nagyon köszönöm a válaszodat. Igen, sokáig szemeztem vele, végül csak az Atmos hiánya miatt engedtem el. Aztán persze, ha a fenti első kérdésemre az a válasz, hogy nem hallanám ki az Atmos hatást, mivel falnál ülök, lehet, hogy rosszul teszem. Valóban egy kiváló bar, majd számolj be róla lszi, én a magam részéről kifejezetten kiváncsi lennék rá -
flatline#2
tag
válasz
Snoop27 #7079 üzenetére
JBL 3.1 az már egy 50-nel drágább ha jól tudom.
Annyit tudok elmondani, hogy rászántam pár órát és amikor utána néztem különböző oldalakon, akkor abban az árkategóriában a Yamaha mindig meg volt említve a best buy vagy éppen a kategória legjobbjai között. Egy szinten volt kb. az R650-nel a JBL 2.1-ről meg sehol nem tettek említést.
Néztem még Magnat SBW-250-t, de arról kicsit vegyes véleményeket láttam. Esetleg szóba jöhet még Samsung Q60R, ha le van árazva, legutóbb Emagon láttam 105K-ért.
Mindenesetre a Yamahát a hétvégén megveszem biztosan. Apámnak lesz, mert áll nála egy ideje a saját rendszere egy Onkyo erősítő és egy Jamo 5.1 rendszer amit nem használ, ezért kértem hogy azt adja nekem és cserébe veszek neki egy soundbart, amit egyszerűbb neki kezelni -
a2d2
addikt
válasz
Snoop27 #7065 üzenetére
Szia!
Én az 55XF9005 mellé egy Samsung MS-6500-at vettem. (Azért íveset mert az 75e-ért volt akcióban a sima meg 100 felett volt és ugyanazt tudja, a TV alatti szekrény tetején meg tök mindegy hogy íves vagy egyenes).
Ez szerintem ár/értékben nem rossz. Jó a hangja de csak Music módban és minden más szarság kikapcsolva! Minden másban számomra élvezhetetlen de abban az egy módban kiváló, főleg már be is járatódtak a membránok, nagyon szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged