- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flatline#2
tag
válasz
flatline#2 #7115 üzenetére
No összeraktam a Yamaha YAS 207-t. Egy pár szót ejtenék róla:
Ebben lesznek mások számára egyértelmű, amatőrnek mondható dolgok, de mivel először raktam össze ilyet számomra újdonság volt.Egyrészt a hangerő szabályozás sima ügy TV műsor esetén. TV és a bar a hozzá kapott optikai kábellel van összekötve, a box pedig hdmi-vel megy a TV-be, ha a soundbart belövöd egy adott hangra, akkor magának az adásnak a hangerejét vezérelhetem a box távirányítójával, így ha csak TV-t akarok nézni, akkor a box távkapcs elég mindenre.
Apámnak, aki majd végül napi szinten használni fogja különösen tetszik, hogy a kijelzősort a soundbaron teljesen ki lehet kapcsolni, így működik, mégsem világít, illetve ha kikapcsolod a soundbart, akkor ugyanúgy nem világít rajta semmi, stand by sem.
Meg kell jegyeznem, hogy aki szinte csak a TV műsor hangzását akarja feljavítani, annak valószínű elég egy olcsóbb darab is. Ez nem a soundbar hibája, hanem a TV adás minősége miatt van és bár nincs a különböző soundbarok között összehasonlítási alapom, de ilyen célra én biztos nem szánnék pár 10ezer forintnál többet.
Film és zene terén még annyira nem lett tesztelve, de már egy sima rádió is sokkal jobban szól a TV műsornál, ezt azért próbáltuk.
Maga a beüzemelés nagyon gyorsan és egyszerűen ment, a sub kérdés nélkül csatlakozott. App-ot is lehet hozzá szerezni, de semmi extra nincs benne, de ha valaki telefonról akarja vezérelni a cuccot nem akadály, bár nem kap több lehetőséget, mint a távirányítóval. -
Hurkaleves
őstag
válasz
flatline#2 #7115 üzenetére
Ilyenkor a box-nak is tudnia kéne a CEC módot? Mert ha a TV tudja akkor a TV irányítójával állítható a bar hangereje is. Nálam most így van.
-
Snoop27
őstag
válasz
flatline#2 #7082 üzenetére
Köszi. Lássuk BF-kor hátha lejebb megy a JBL 3.1, esetleg a Q70 ára. Esetleg más 100e környékén.
-
Snoop27
őstag
válasz
flatline#2 #7072 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy jobb-e egy JBL 2.1/3.1-nél, R650-nél vagy sem.
-
válasz
flatline#2 #7072 üzenetére
Most hallgattam, nem győzött meg
Végighallgattunk pár LG, Yamaha, Sanyit, És az SJ02 volt nekem az, ahol a hang részletessége is megvolt, meg teltek voltak a mélyek. A Sony HTS350 volt még elfogadható, de meglepetésre pont a 100 ezer körüli Yamahák, többi LG elvérzett. Mondjuk nem is vagyok audiofil, de meglepően hiányoztak a mélyek, meg kásásak voltak a magasak (nekem) a többiből. Még jó, hogy nem magamnak akarok ilyesmit venni, mert 80 ezret egy ilyen félmonó izéért nem adnék. -
b4lukapitany
tag
válasz
flatline#2 #7055 üzenetére
kuponokkal:
3E - Audio video (min. 20E): 3PK88A24 & 3WR92AFB
4E - Kiegészítő (min. 12E): 0YR1F5F6+ONLINEFIZETES asszem az ingyen szállítás 25 ezer felett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged