- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Ha HDMI-vel van összekötve, akkor húzd ki, tedd másik bementbe a TV-n. 1 alkalommal nekem is csinált ilyet a samum. Végül felcseréltem az Xbox és hangprojektor HDMI kábelét (persze a hangrpjektor ismét a HDMI ARC-be ment) és azóta működik. Ha ez sem segít próbáld meg manual párosítani a kiskönyv leírása alapján, esetleg ha a TV-d és a JBL tudja próbáld BT-n vagy optikán csatlakoztatni (szintén a kiskönyvben található leírás szerint)
-
Marko_
tag
Ha jobban megnézed, akkor láthatod, hogy azért olcsóbb, mert épp akciós.
Itthoni webshopokban is le van árazva most sok helyen.
Szerintem hátsó hangdobozokkal mindenképp jobb a surround hatás, mint nélkülük.
Bemenetek tekintetében is lényegesen jobb a régebbi kiadás. 3 db hdmi vs 1 db. -
rizso
addikt
-
mert_csokis
senior tag
Ezt fentebb egész szépen kitárgyaltuk.
A lényeg, hogy egy seggel nem lehet két lovat megülni. Ha nem audiofil és hifis igényeid vannak, csak egy megbízható mindenest szeretnél főleg filmezni és konzol mellé, akkor az igényeid bőven kiszolgálja egy normálisabb soundbar.
Zene alatt nem a soundbar lesz a gyenge láncszem, inkább a Youtube.
-
mert_csokis
senior tag
Szia!
Tudom, hogy ezzel nem vagy előrébb, de ezt neked kell eldönteni.
A linkelt Rtings comparison oldalon egymás mellé tudod rakni őket, és látni fogod miben és mennyivel jobb az említett Q60R.
Jelen állás szerint a különbség 45e forint. Ennyivel biztos nem.
Táv van hozzá persze. De ha ARC-on keresztül kötöd össze őket, akkor nagy eséllyel a tv távjával fogod tudni vezérelni a soundbar-t. -
MadBlade
tag
Egyébként úgy nezem a Samsung oldalán, hogy "Samsung Audio Remote App"-pal (innen tölthető le androidra: [link] ) a Q60R és az R550 is vezérelhető akár telefonrol is.
#7543:
Korábbi tapasztalatom csak a fentebb is említett VIZIO márkajú (SB3821-C6) 2.1-es soundbar szettemmel volt, aminek igaz kiemelkedőek a technikai adatai (50-19000Hz, up to 100Db, DTS TruVolume, DTS Studio Sound, stb.), mégsem olyan eget rengetően drága. Azzal igazi élmény volt a zenehallgatás is, spotify-ról ha tehettem arról hallgattam zenét bluetooth kapcsolodással.
De ezzel természetesen nem szeretnék általanositott következtetest levonni, hülye lennek azt állítani, hogy mind alkalmas rá. -
MadBlade
tag
Hali!
A Q90R-hez járt, de a korábbi, jóval olcsóbb (ám kiváló hangminőségű) VIZIO 2.1-es soundbar szettemhez is járt.
Igaz a Q90R-t tudod kezelni androidos készülékről is a Samsung Smartthings alkalmazással, míg a Q60R vagy az r550 nem szerepel az alkalmazás kompatibilitasi listájában.Eszerint az unboxing videó szerint jár a Q60R-hez is: [link]
Eszerint a videó szerint pedig jár az R550-hez is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged