- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
SOAD19 #19426 üzenetére
"Csak a '20-ban vett 50k-ért JVC-jének, mintha sokkal jobb hangja lett volna"
Simán lehet hogy jobb volt, ha abban volt hely nagyobb hangszóróknak. Az új, papírvékony TV-kkel az a baj, hogy nincs bennük hely, a fizikát pedig nem tudják megkerülni. Apró vackokkal nem lehet rendes hangot előállítani, mélyeket főleg nem. Így marad minimum egy Sound Bar, hogy legalább valahogy szóljon.
-
válasz
SOAD19 #19414 üzenetére
Én is most vettem egy ilyen tv-t a vendégszobába, valóban hurka a hangja.
Én egy Peaq Soundbar 50-et fogok venni hozzá.
Már van egy ilyen a konyhában a tv-re kötve, meglepően korrekt a hangja, az LG-nél sokkal szebben szól, az 60”-os LG-mnél is jobb a hangja.
HDMI ARC is van rajta, szóval az összeköttetéssel sincs gond.
Ha anyukádnak nincsenek nagy mozis vágyai (házat nem bont a mélye), akkor szerintem nagyon jó választás a tv hangjának feljavítására és 17e forint mediamarktban. -
Danex
addikt
válasz
SOAD19 #19412 üzenetére
Sajnos nincs mit várni egy legeslegalsó kategóriás terméktől mikor még a többszázezres TV-kből is képesek lespórolni az értelmesebb csipogókat.
32colos kijelzőnél pedig a stereo se fog igazán kijönni, mert egyszerűen túl közel vannak a hangszórók és azok is lefelé/hátrafelé néznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest