- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Hát, ez az LG még nem az a modern, ultra, papírvékony kivitel... Igen, a fizika az fizika, bár a mobiloknál kamera terén komoly szintet el tudtak már érni a fizikai korlátok ellenére. De hangszóró esetén nyilván jobban számít a fizikai méret. Viszont azt nem értem, hogy a gyártók, akkor minek erőltetik a tv belsejébe szerelt hangszórót, ha egyszerűen használhatatlan, élvezhetetlen teljesítményt produkál?! Kérjenek el inkább 10-20k-val többet, adjanak a tv-hez soundbart, ami már egy értelmes hangminőséget ad, amivel el lehet lenni, ami az átlag usernek már megfelel. 20k környékén már vannak ilyenek, ha jól látom. Most annak mi értelme van, hogy beszerelnek ilyen használhatatlan hangszórót, és a vásárló nem elégedett, és felidegesíti, hogy még pluszban kajtasson magának valami normális külső hangkeltőt. A legtöbb vásárló azt szeretné, hogyha vesz egy tévét, akkor az teljes értékű legyen, beüzemeli, és használhassa, nem arra vágyik, hogy még külön vegyen hozzá hangszórót. És környezettudatosság szempontból is jobb lenne, ha nem "szemetet", a legtöbb esetben nem használt eszközt szerelnének be a készülékekbe.
-
SOAD19
addikt
Jó, nyilván nem vártam nagy hangminőséget. Csak a '20-ban vett 50k-ért JVC-jének, mintha sokkal jobb hangja lett volna. Nem rémlik, hogy ilyen szinten doboz hangú lett volna. Aztán lehet, hogy az kivételesen jó hangú tv volt, és nem ez a jellemző. Az amúgy tényleg igaz, hogy manapság a tv-k általában 3-4 évet bírnak ki? A szervizes csávó felesége mondta, aki az üzletben volt, akivel együtt viszik a boltot. Vagy ez hülyeség?
-
SOAD19
addikt
Köszi szépen! Akkor megnyugodtam, hogy nem hibás, hanem ez ilyen, ennyit tud.
"Ha anyukádnak nincsenek nagy mozis vágyai "
Nem véletlen nem lett véve komolyabb tv...Mondjuk ilyen méretben lehet, hogy nincs is sokkal minőségibb darab.
Köszi az ajánlást! Ezek jobbak lehetnek? Azt a pár ezrest még lehet rászánnám pluszban, de lehet marad az általad ajánlott, valószínűleg az is bőven megtenné.[SHARP HT-SB110V05 2.0]
[Hisense HS205G 2.0] -
SOAD19
addikt
Tisztában vagyok vele, hogy alsó kategória. Eddig egy 2020-ban vett JVC-je volt, annak teljesen korrekt hangja volt, ehhez képest. Pedig, csak 50k volt az is. Nagyobb tv nem férne be a szekrényébe, illetve nagy elvárásai nincsenek, a JVC nem volt okos, néha másoltam neki fel filmeket pendrive-ra. Filmeket, sorozatokat úgyis a barátjánál szokott nézni vidéken hétvégente, ott van nagyon, jobb tv.
Ajánlásod lenne valami zajkeltőre? -
SOAD19
addikt
Hali!
Anyámnak rendeltünk egy LG 32LQ63006LA-s tv-t, és elég kuka a hangja, doboz hangja van, vagy mintha nem lenne sztereó, vagy nem tudom. A MM oldalán más is írta, hogy a hangja nem az igazi. Ez a beállítás is fura nekem, ezt mire kellene állítani, bár nagy változást nem vélek felfedezni.
Van, ez a beállítás lehetőség, de ennél se tapasztalok változást, bár tv csatornáknál lehet, hogy nem is csoda.
Nincs valakinek tapasztalata, ezzel a tv-vel? Illetve mi lenne a legolcsóbb alternatíva külső eszközre? Van ennél olcsóbb, ajánlott eszköz: HISENSE HS205? Bár muterom szerint nem rossz a hangja, botfülű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest