Új hozzászólás Aktív témák
-
Clever0
senior tag
válasz
Litván Zongora #1449 üzenetére
Ennek lehet olyan hátránya, hogy a sokcsatornás hangot sok tévé sztereóra keveri. Az anynet a Samsung elnevezése és tulajdonképpen a CEC-re vonatkozik. Pana így hívja: HDAVI Control, EZ-Sync, or VIERA Link How to Enable HDMI-CEC on Your TV
-
jegenye77
addikt
válasz
Litván Zongora #1444 üzenetére
Akkor végülis, hogy tudod összekötni a tv vel a soundbart?
Csak mert ilyen tv m van nekem is és most szeretnék vásárolni hozzá egy Jbl soundbar t.
Úgy szeretném, hogy a sima tv adás is ezen szóljon ne csak a külön lejátszón lévő film. -
Clever0
senior tag
válasz
Litván Zongora #1444 üzenetére
Az ARC funkció különlegesség, ilyenkor a TV visszafelé beszél az egyébként HDMI bemenetre. Samsungnál fel kell ismertetni az ilyen erősítőt az Anynet eszközök funkcióval. Vélhetően Panasonic-nál is van ilyesmi. Optikai kapcsolatnál elveszik a kényelmes kezelés a tévé távirányítójával. Az is lehet, hogy a Samsung bar direkt nem akar működni idegen tévével.
-
benvolio
őstag
válasz
Litván Zongora #1435 üzenetére
Nekem LG TV-m van de a beállításoknál az audio résznél engedélyezni kell az ARC módot, lehet a Samu-nál is van ilyen lehetőség, nézz szét a TV-d menüjébe.
Az új HDMI kábeled próbáld ki a jelenlegi bekötéseddel, hogy nem e a kábel sz@r, mert ilyen vibrálást, stb. az is okozhatja. -
Clever0
senior tag
válasz
Litván Zongora #1435 üzenetére
Ha a tévé beépített tunerét használod, akkor sem szól a soundbar? Nekem régebbi van, ott az optikai bemenetet kell kiválasztani a soundbar-on, de a D.IN szöveg pár másodperc után átvált HDMI ARC-ra. Nálad hogy van? A tévé felismerte az Anynet eszközt?
-
Beni2360
félisten
válasz
Litván Zongora #1402 üzenetére
Igen
-
Beni2360
félisten
válasz
Litván Zongora #1399 üzenetére
Még azért még mindig kevés az infó, sem a TV sem a Sb. típusát nem ismerjük.
A régebbi setup úgy nézett ki, hogy a lejátszóból közvetlenül TV-be HDMI-vel, majd onnan a soundbar-baoptikai kábellel.- HDMI kábellel. Ez nem megoldható? A TV támogatja? És semmi belepiszkálás nélkül továbbija a TV a hangot amit az erőlködőtől kap. és akkor az optikai kábel kiktatható mert a TV hang is a HDMI-n keresztül megy. -
Beni2360
félisten
válasz
Litván Zongora #1397 üzenetére
Így a te írásod is elég zavaros. Részletesen kellene tudni az egész összekötést és mivel játszod le?
-
kissdani
senior tag
válasz
Litván Zongora #1240 üzenetére
Volna egy olyak kérdésem hogy laptopal bluetooth segitségével rá lehet kapcsolódani és külső hangszóróként használni? Milyen igy a hangminőség ha lehet? Win10
-
szabolcs.sz
tag
válasz
Litván Zongora #1225 üzenetére
Igen, amit ígérnek, azt tudják. Amennyibe kerültek, azért a pénzért nem sokat gondolkodtam rajtuk. film nézéshez és ipad / spotify zenehallgatáshoz bluetoothon a háttérben kiválóak.
-
Flashget
félisten
válasz
Litván Zongora #1217 üzenetére
nagyon nézd meg a J széria leírását mert abból már hiányzik valami alap dolog ami a H-ba még meg volt csak nem ugrik be nekem, hogy mi.
és a Samsung J szériás tévéje már Tizen rendszert kapott amihez ezt a soundbart adta ki a samsung. -
Clever0
senior tag
válasz
Litván Zongora #1217 üzenetére
A tudása alapján jó lehet, de feltétlen hallgasd meg valahol! Nekem az elődje - H450 - volt, de pár nap múlva ráfizetéssel lecseréltem H550-re, mert annak jobban tetszett a hangja. Samu tévével jól együttműködik HDMI ARC-al összekötve. Ha a Pana felismer más márkát is, akkor a Te tévéddel is mennie kell.
-
Clever0
senior tag
válasz
Litván Zongora #1209 üzenetére
Amelyik Soundbar teljes körűen támogatja a HDMI ARC szabványt, az tudja azt, hogy egy HDMI eszközt bedugsz ide, a tévével összekötöd HDMI-vel és tudod hallgatni a HDMI eszköz vagy a TV hangját forrásváltással. Jó esetben lehet állítani a hang késleltetését, hogy megvárja, míg a TV elkészíti az elektronikával feljavított képet, ami 40-60 ms is lehet.
Még azt kell tudni, hogy (szerintem) tv általi hangvezérlés csak Bluetooth vagy HDMI ARC összekötés esetén lehetséges, az optikai vagy vonal kimenet legtöbbször fix szintű, de vannak kivételek.
Több HDMI kimenetnek nincs sok értelme, bemenetnek már inkább, de jó minőséget csak HDMI-s erősítővel kapnál, ami már más árkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest