Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Most lehet hulyeseget mondok de samu rw550nel mintha lett vplna olyan beallitas h csatlakozzak bluetoothon a soundbarhoz?Mondjuk azt nemtudom h csak fogad e hangot kekfogon vagy kuldeni is tud egy fogadonak ami egy bt fules? Nekem logikusnak tunik. Bocsi nem neztem meg jobban mert szamomra nem volt releváns mikor vásároltam
-
mert_csokis
senior tag
Mit össze tökölsz.
Veszel egy olyan aktív pc-s szettet, amin van fejhallgató csatlakozó. Például Logitech Z623-as. Ez a sima analóg változat. (Az enyém például eladó.)
Mivel van optikai kimeneted, írhattam volna a Z625-öt is, de az drágább. Mindkettő jó.
Vagy egyszerűen veszel valami olcsóbb fejes erősítőt, DAC-ot. Azokat szintén analóg rca-val kötöd össze a tv-vel.
És meg van oldva a fejhallgató használat... -
mert_csokis
senior tag
Így már világos. Este szeretnél fejest használni a tv-vel.
Ha nincs fejhallgató jack kimenet, de van analóg rca, akkor egy ilyen átalakítóval szerintem működni fog.
Vagy a drágább megoldás, hogy nézel egy olyan, jellemzően pc-s szettet, amibe közvetlenül be tudod dugni a fejest.
Az új soundbar-okon nem igazán találsz fejhallgató csatlakozási lehetőséget. Mindenki átállt a wireless megoldásokra. -
mokus1
addikt
Nekem még mindig nem világos mit szeretnél.
Adott egy TV ha van benne BT akkor összetudod lőni a R550-el. Ennek jó minősége van, szépen fog szólni. Viszont ha fülest akarsz hallgatni annak semmi köze az egészhez. Fülest a Soundbarba beledugni nem fogsz tudni, ha esetleg ez lenne a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült a Hell is Us
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest