- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mokus1 #18031 üzenetére
Nem érted.
A soundbarhoz van egy gyári falitartó.
Egy L lemez amit az aljára csavarozol és egy kis kör alakú műanyag amire ezt az L lemezt ráakasztod.
Ugyanúgy rögzítenéd mint a falra, csak itt a kis kör alakú ellendarab a Vesa soundbartartóra lenne felcsavarozva nem közvetlenül a falra. -
-
bigsee
addikt
És a többiek is:
Egy UE32N5302 hangját szeretném élvezni fülessel. Ehhez egy Samsung HW-R550 soundbar megfelelő donor lenne? A fülesek zsinóros TV (3 m zsinór) füles és egy BT-s Sony. Ha jól olvastam, a TV is és a soundbar is képes WIFI-n kommunikálni, ez mondjuk nem jönne rosszul, de a zsinór se baj.
-
-
RudY
addikt
Többször szóba kerül itt is rendszeresen, mennyire TV-függő, hogy minek a hangja jön ki a HDMI ARC csatlakozón külső eszközök esetén. Hiába van DTS támogatása a soundbar-nak, ha a TV nem tudja, akkor a konzolok DTS sávja (játékok, filmek stb.) valószínűleg bukta, mert nem engedi át. Közismerten a Samsung tévéknél esélyes.
-
mert_csokis
senior tag
-
mert_csokis
senior tag
Nekem is az R550-es az egyik kiszemeltem.
Nagyjából a középkategóriát képviseli, és árban is még a vállalható kategória. Én sem akarok sokat költeni soundbar-ra.
Sok szempontból jól sikerült darab.
Itt az Rtings teszt róla, mindenre kiterjedően. Ebben a kategóriában egyébként a Yamaha YAS-207-est mondják még best buy-nak.
De a mért frekimenet alapján a Samsung egy kicsit nyugodtabb, "sötétebb" hangkarakterrel rendelkezik, a Yamaha kicsit izgágább hangú talán. Nálam a Samsung emiatt előnyt élvez.
Itt külön összepakoltam őket, de bármelyik tesztelt soundbar-t össze tudod hasonlítani egymással.
Sajnos még szegényes a lista. Érdekelt volna mondjuk egy JBL Bar 2.1 mérése is, de az egyik legjobb tesztoldal, a tv tesztjeik gyakorlatilag referenciának számítanak. -
mert_csokis
senior tag
Sajnos a külön, vezeték nélküli háttérsugárzókkal rendelkező szett a drágább kategória kiváltsága.
Viszont szerintem egy korrekt 2.1 vagy 3.1 rendszer is abszolút előrelépés a tv saját rendszere után.
Annak idején egy Logitech Z623-at használtam a tv-hez.
Jól szétraktam a két szatellitet, már annak is olyan tere volt filmek alatt a tv saját hangszórójához képest, hogy nem hittem el. Pedig azt a pc-s rendszert finoman szólva sem sorolják a minőségi kategóriába.
Annak van a Z625 nevű variánsa, ami már optikai csatlakozást biztosít, ráköthető az újabb tévékre.
Budget megoldás, de működik. Persze spártai, mert táv nincs hozzá, és kérdéses, hogy vezérelhető-e a tv saját távjával.
Vagy, ha nem idegenkedsz tőle, akkor például ez egy minőségi kompakt rendszer.
Árban nagyjából belefér a 100e forintos határba, és tényleg korrekt hangot kap az ember.
A dobozok 18cm szélesek.
Van választék... -
vrsptr
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged