Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
" Egy Sydney Sweeney, na vele el lehetne adni, de nem tudom mennyire vagyunk már vele eltelve "
Szerintem senki nem bánná hogy ha benne lenne a sorozatban.
Az eredetiben 4 - 5 hozzá hasonló karakter simán volt.
Úgy h hajrá. Legyen humoros, történettel és karakterekkel. -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
ő az Euphoria-ban kitett már magáért rendesen
...nehéz lenne felülmúlninapokban letudtuk... nem rossz sorozat, de aki már sokat látott, azt nehezen tudja meglepni... viszont 6 rész, teljesen korrekt, a tempója jó (be sem aludtam rajta, pedig elég későn kezdtük mindig nézni)
ami viszont nem meglepő: annyira próbált terelni a film folyamatosan, hogy nekem teljesen adta magát minden nagyobb fordulat
- főszereplő csaj nem lehet gyilkos, miután annyira rá akarták terelni a gyanút
- az anyja azért lett gyanús, mert úgy akarták beállítani, hogy alkalmatlan lenne rá (vagyis saját magát is így állította be, ami miatt nekem már a felénél felkerült a gyanúsak listájára)
- annyira nem mutogatták, hogy mi lett a szétszekált kövér "barátnővel", hogy elég korán elkezdtem a következőn gondolkozni: nagyon béna lenne, ha őt csak a finisre húznák elő a semmiből... biztos átalakult és már az elejétől fogva ott van... de ki lehet? a nagyorrú indiai rendőrcsaj? ennyit csak nem szolizott... akkor a vékony szőke lesz, akire biztos senki nem gondolna
- pár dolog erősen sántít így visszagondolva, mindenesetre bőven ajánlható
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...nehéz lenne felülmúlni
Janaboy