Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom egymástól megkülönböztetni a szereplőket az első 1-2 órában - ez filmnél nagyobb gond, mert addigra vége van
Első sorozatoknál ezzel kűzdöttem én is, de lassan menni fog, viszont amikor valakire név szerint hivatkoznak, akkor erősen kell logikázni néha, hogy az most ki is lenne...
Szóval amiket leírsz, azzal valahogy meg kell kűzdeni, de egy idő után elkap a gépszíj és vége, keresni fogod ezerrel a koreai sorozatokat! Amitől a legelső epizódnál kikapcsolatam, az a beszédük volt, nagyon zavaró, hogy sok szavukban elnyújtott magánhangzókat ejtenek piszok hosszan(a mi fülünknek legalábbis)...az érzelmi és erkölcsi dolgaik is szokatlanok eleinte. A hajlongás tényleg érdekes, főleg ebben a Kijelölt Túlélőben volt érdekes figyelni amikor változtak egyik pillanatról másikra az alá/fölérendeltségi viszonyok.
Minap láttam valami sorozatos oldalon, hogy 14000+ koreai sorozat van listázva, szóval lesz miből mazsolázni. Anno a skandinávokra voltam nagyon rácuppanva, utána nem nagyon bírtam USA sorozatot végignézni, most ugyanez van/lesz a koreaiakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest