-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Neck Oil-t és a Smoke Rocket-et kóstoltam én is. E kettő nekem elmaradt a Fourpure bármelyikétől, de ettől függetlenül remek sörök voltak.
Szerintem még Karácsonyig sort kerítek a Session IPA, Saison, APA és Orange IPA-ra is a Beavertowntól (bár ezek is ismerősek, lehet hogy csak nem jelöltem be őket, hogy már kóstoltam
)
-
Jhonny06
veterán
Amúgy baromi könnyen rá lehet szokni, főleg nyáron. Persze mindig azt mondja az ember, hogy ez még nem káros, de vigyázni kell. Most nyáron - magamhoz képest - rengeteget söröztem, bár ez a mennyiség miatt főleg a kommersz kategória volt (Pilsner Urquell leginkább). Ha komolyabb darab, akkor jellemzően a 15% körüli imperial stout-ok mennek, de ezek nyilván ritkábban és abszolút desszert jelleggel, nem azért, hogy piáljak.
-
proci985
MODERÁTOR
Brooklynból az IPA nekem az egyik kedvencem, de a 3.5%os "half" is teljesen jo esti lazitos sor ha az ember nem akar nehezen kelni masnap. A Local 1 is nagyon finom.
Goose Islandbol en a lagert kostoltam Chicagoban, teljesen jo volt. Nem a legjobb, de amig kint voltam kostoltam csapolt Lagunitast, Founderst, Samuel Adamsot es ketfele helyi red ale / ipa specialitást, szoval eleg eros volt a mezony. Nem is tudtam aruljak Európában
.
jsk: vegulis egy leiras / osszefoglalo nem rossz, bar ajanlas nehez lenne. foleg, hogy par tényleg jo cucc eszmeletlenul nehezen beszerezheto. meg országonként is elter a valasztek, hugommal pl vegig szoktuk deleriumozni a hetet amikor Magyarorszagon vagyunk, mert itt boltban nem kapni, kocsmaban meg ilyen 10 euro korul mozog az uvegje. de ugyanez van a Belga sorozo cuccainak a 70%val, marka szinten se lehet oket kapni.
jobbulást!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Dji Mavic 2 pro - sok alkatrész
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged