-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
zsof Nokia #9871 üzenetére
"Legenda Sörfőzde: Tripla ipa, 12%os belgaélesztős hidegkomlózott szörnyeteg."
Beindított :-)
-
jookomak
őstag
válasz
zsof Nokia #9546 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a nicked, és az ízlésed alapján hölgy vagy...
Én kezdtem ma egy Bitterfly-al, aztán Nohoplimit, Hangover rasta, ajándékba kapott Stone russian imperial stout, majd búcsúzóul egy Weihenstephaner búza.
-
pohár
félisten
válasz
zsof Nokia #9396 üzenetére
hát étterem elsősorban, viszont a kajájuk olcsó BP-hez képest, nagyon is
köszönöm az ajánlásokat, holnapra kitalálom, hogy melyiket szeretném megkóstolni
-
looser
addikt
válasz
zsof Nokia #9371 üzenetére
A barátod párja nagy alkesz lehet ;-)
(#9378) jookomak: így igaz! Innen szoktak rendelni az Indexes gerillák, még olvasgatni is olyan jó :-)
-
qltsar
veterán
válasz
zsof Nokia #9331 üzenetére
Huh, kerüld messziről ha tudod, Budavár Sörfeszten azt "nyertem", két korty fogyott belőle, 10 emberből ugyanúgy undorítónak titulálta mindenki, és ment ki szépen a kukába a maradék tartalma...:S. jookomak jól mondja, Lidl-ben Argus-ok egész jók
. Bár múltkor kóstoltam a szűretlen világost, azt hát...számomra katasztrófa volt, de a sima világos egész finom
!
-
jookomak
őstag
válasz
zsof Nokia #9333 üzenetére
Akkor a lidl-féle Argus-nak nincs párja.
Amúgy ha a vacak sör is már 200-230, akkor én 1000x inkább kifizetnék 300-at a hopfanatic splashért, vagy valami akciós auchan/tesco félért.
Ha haverokkal kocsmázás van, az nyilván más. -
jookomak
őstag
válasz
zsof Nokia #9331 üzenetére
Inkább örülj neki.
Ha pesti vagy, akkor van pár beszerzési hely, vidéken kicsit gázosabb lehet, de pl. a szabolcsi topiktársak is megoldják, hogy ne igyanak vacak sört.
-
jookomak
őstag
válasz
zsof Nokia #9198 üzenetére
Ahogy nézem Békésszentandrási, Fóti szortiment, valamint köleses. Kezdetnek nem rossz, de ezeken túl is van élet.
-
looser
addikt
válasz
zsof Nokia #9196 üzenetére
Ez beülős hely? Vagy otthon fogyasztanátok? Van még egy-két hely a városban, ahova érdemes lehet bekukkantani: Élesztő, Csakajósör, Hopfanatic, Legenda, Hrabal, Bohémia, Pivo, Snapsz Galéria, Rizmajer.
A gyömbéres az alap világosukra épül, a fent ajánlottak különálló sörök. Érezzétek jól magatokat :-) -
looser
addikt
válasz
zsof Nokia #9194 üzenetére
Akkor a Keserű Mézet és a Zwickl-t se hagyd ki :-)
-
jookomak
őstag
válasz
zsof Nokia #7856 üzenetére
[link] Gyűjtőoldal, általában aktuálisan írja, hogy mi hol kapható.
-
jookomak
őstag
válasz
zsof Nokia #7854 üzenetére
Különleges sörök boltjában van, úgy rémlik facebookra kirakták.
-
looser
addikt
válasz
zsof Nokia #7788 üzenetére
Mielőtt bárki diszkréten köhintene vagy elkezdené a torkát köszörülni, a minőség opciót kivenném a Palóc elől, de a békésszentandrásiak tényleg remekek egytől-egyig. Ha pedig a bratyódnál be szeretnél vágódni, egy pet palackba csapolt Dühössel biztosan sikerül :-)
-
looser
addikt
válasz
zsof Nokia #7785 üzenetére
Békésszentandrási és Palóc sörök Panni boltjában. Ezek jelenleg a legjobb árú és minőségű hazai kisüzemi sörök. És sokkal inkább a szentandrási mint a palóc :-)
-
jookomak
őstag
válasz
zsof Nokia #7785 üzenetére
Különleges sörök boltja, csak a jó sör. Nálam ez a két favorit hely. Persze egyik sem "olcsón" adja az éltető nedűt.
-
NoLF
veterán
válasz
zsof Nokia #7771 üzenetére
youngs' double chocolate stout, egy étcsokis stout, nekem irtózatosan ízlett csapolva és üvegesként is.
-
válasz
zsof Nokia #7776 üzenetére
Akkor nem jó söröket kóstoltál eddig, Kasteel Rouge, Delirium Red, Bush Peach..és megváltozik a sörről alkotott véleményed. A citromos gösser az szénsavas üdítő, sok köze nincs a sörhöz.
-
looser
addikt
válasz
zsof Nokia #7771 üzenetére
Ehhez már volt szerencsém, ill. mintha mostanában rukkolt volna elő valaki egy kakaó(por)val egybefőzött sörrel, de nem tudom, ki mert ilyet tenni :-))
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest