- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
-
[CsuCsu]
őstag
Pedig sok ilyen belga tripel/quadrupel szinte eleve erleles celjabol keszul.
Sok jo belga sor azert all ilyen 3.7 korul untappd-en, mert a legtobb check-in a friss sorokbol jon, amik meg tul alkoholizuek. Belgiumban sok sorozo van, ahol ezeket erlelik es regi, akar 10 eves soroket is ki lehet kerni, €10 koruli arakon.
Peldaul ott a Westvleteren 12, amit sokan nem ertenek, miert van hype-olva. Nos, frissen is jo sor, de amit az erleles muvel vele attol lesz igazan jo. Az elesztokultura amit hasznalnak teszi kulonlegesse es egyedive, ami az erlelessel jon ki. Volt szerencsem egymas mellett 0-5 eveseket kiprobalni. A 4 eves volt a csucs, a friss labdaba sem rug mellette. Most eppen edesapam pincejeben erlelodik egy 12-es ladaval, amit az apatsagnal vettem.
-
looser
addikt
Annyit mondanék, hogy 20db black friday-os sör vásárlásakor kosárba tettem, kifizettem, sajnos csak 5 nap múlva mentem érte és azt mondták, hogy lassú voltam (már az internetes vásárláskor), 5 sört nem tudnak adni a megrendeltekből. A fennmaradó összegért a teljes árúakból válogathattam. Sok jó volt így is benne, de nekem ez így nagy csalódás volt.
-
looser
addikt
Köszi, hogy szóltál!
Erre a Heavyweight Stout-ra kíváncsi leszek :-) -
ROBERTOH
őstag
Én ezt ajánlom neked: La Chouffe (hogyhogy nem írta senki?
)
-
[CsuCsu]
őstag
A Westmalle jo meg, ahogy latom az nem volt emlitve, bar a Rochefort szerintem a legjobb a felsoroltak kozul.
Ha egyszer pedig valahogy a kozelebe jutsz egy Westvleteren 12-nek, azt mard el, kerul amibe kerul. Sirni fogsz, azt garantalom. De ez tenyleg nem az a Tesco-ban megvesszuk fajta.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Dr.Zoo
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
ahogy elottem is irtak, Chimay (feher/kek/piros), Delerium (alap red es nocturnum is), La Trappe (6-8-10), Duvel (bar ez vilagos), Rochefort (6-8-10).
arban jellemzoen 700 es 1200 kozott (utobbiak jellemzoen a quadrupel / 10esek) es Magyarorszagon kaphatoak.
ha a gulden draak izlett, a delerium es a duvel azt tudja csak jobban. a chimay / la trappe / rochefort apatsagiak es mas minosegi ligaban jatszanak. arra ugyelj, hogy a dubbel / trippel / quadrupel szinben es izvilagban is elegge eltero, valamint a dubbel kozelebb all a quadrupelhez mint a trippelhez. piraatot keruld.
-
Dilikutya
félisten
-
Dorian
félisten
First Craft IPA, APA, Cherry
Fél literes dobozban is ennyi szokott lenni. Az az ár/mennyiség már rendben van, ez drága az ízéhez képest.Budapest Lager, IPA, Meggy
lager sztem kihozza, amit egy lagerből lehet, de 400-at azért így sem ér.
IPA egész jó, de semmi extra, 500/fél liter végül is megéri
meggyes sztem egész jó, nagy csoda nincs, nem lesz belga lambic élmény, de miért ne próbálja ki az ember.Mad Scientist Mango Bay
Kifejezetten olcsó ennyiért, nagyon finom, de persze különleges sör, így nem jön be mindenkinek.Rothbeer Távoli galaxis
A nagy klasszikus a magyar kisüzemi IPA-APA világban. A mostaniakhoz képest talán kicsit egyszerű, de finom.The Crafty Brewing Company Irish stout, Irish pale ale
Mindkettő kellemes ivósör. Semmi extra, de finom. A stout hordozza a fajtajellegeket, a PA nem.Maltman IPA, Búza
IPA egész iható, de 2,5deciért szvsz drága. Búzasörben számomra az 500 Ft/ fél l a max, szvsz többet egyik sem ér, mivel annyiért megkapható a legjobb búza, az Erdinger Urweisse.Abbe de Vouclair Bier Imperiale
Felejtős, bár a magas alkoholtól és nagy kiszereléstől legalább jól be lehet baszcsizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest