Hirdetés
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
Akkor az esti progaramot a Schwarzenberg nyitja majd egy könnyed előételként

Tegnap nekem is volt egy fuvarom a Lidl-be, ahol egyből a sörökhöz toltam a kocsit. Pár perc tancstalan álldogálás után végre észrevettem, hogy a péztárakhoz rakták őket
35 db-ot hazavittem, de szerintem visszanézek nemsokára
Egyébként az Auchan akciója is egész szimpatikus: a Kaltenecker Atlantis IPA-ja 2 alaklommal is a kosaramban landolt.
-
looser
addikt
válasz
jookomak
üzenetére
Mondd, hogy hiányozna, ha abbahagyná :-)
Pont a Schwarzenberg tetszett neki, ami egy annyira de annyirasemmilyenegyszerű sör, persze ászok helyett bármikor innám, de vékonyka test, némi halvány malátával és cseppnyi keserűséggel. De ha ez a cseh alja (minden tízes (desítka) ennyire izé?) 7/10, akkor hogy az istenbe lehet a Távoli Galaxis 6/10? Sznob OFF. Ja, be se volt kapcsolva >:> -
looser
addikt
"Annyira ideális sör, hogy emiatt nincs különösebb karaktere."
Egyszer felkeresem és megölelem ezt a fiút, annyi vidám percet szerzett már nekem :-)
-
jookomak
őstag
A héten ilyen vendégeskedett nálam: Kuchlbauer Turmweisse. A dizájn baromi jó, a korsója is nagyon egyedi, a sör hozta az átlagos bajor búzákat. [link]
-
looser
addikt
(#9284) Dr.Zoo: nem baj, volt más ;-)
(#9285) jookomak: köszi!!!
szerk.: Volt már :-) -
jookomak
őstag
Rtl klub riportja a sörökről: [link]
-
Dr.Zoo
őstag
Most jövök a Dunakeszi lidliből, és alig 22 doboz Graffenwalderjük volt...

Ez az én formám...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
looser
addikt
(#9281) Jhonny06: 20 palack / doboz és összeválogathatod (189 Ft / palack)
(#9282) qltsar: van Miller, Lasko, Asahi is! Ott a helyem! :-) S végre valaki leírta az IGAZAT: "A Guinness igazi különlegesség egyenesen Írországból, Dublinból." >:>
Viccet félretéve: jó a választék, de az árak kábé KSB szinten vannak; nekem továbbra is a Csakajó marad az etalon :-) -
-
jookomak
őstag
Az komoly, 3 számmal odébb is egy belga söröző, komótos 5 perc sétára meg a pater marcus.
-
Uj belga sorozo nyilik a Bem rakparton. A megnyiton asszem ottleszek

[link] -
looser
addikt
Hú, képzeld, pont a Cerna Hora-kat nem hűtöttem be, mert azokat ezerszer ittam Csakajóban, de a mádik ötből most tartok a negyediknél és egyik jobb, mint a másik. Csináltam gyorsan (az újabb beszerzésekhez :-D) egy listát: sörnév - abv - RB pont - saját pont
Rychtar Premium 12 - 5% - 49p - 7/10
Lobkowicz Premium - 4,7% - 39p - 7/10 (Pilsner Urquell!)
Schwarzenberg Svetle Vycepni - 4% - 19p - 5/10
Uhersky Brod Premium 12 - 5% - 38p - 7/10A második tényleg, de tényleg nagyon PU like pivo, azt kóstold elsőnek, ő a legkomlósabb darab.
-
qltsar
veterán
-
looser
addikt
(#9269) qltsar: 20-as dobozban; kinyithatod és összeválogathatod, ahogyan csak szeretnéd. Nálam 7x2 :-)
(#9270) Cadal: csak hermelint és a "vízbefúltakat" ismerem, a hamadik linken van egy pár finomság még. Persze főtt sonka, knédli, párolt káposzta, zsíros máj pirítóssal és az általad is említett sajtok, amelyek szerintem sörrel ugyanúgy passzinthatóak. Szerintem egyél azt, ami (b+, ezt tízből kilencszer mai-nak írom...) jól esik :-))
(#9271) Dr.Zoo: most vagyok túl a lecsón én is :-) Kicsit felturbóztam, kapott sürített paradicsomot, néhány gerezd fokhagymát, pici chillit és gyömbért valamint olasz fűszerkeveréket és kockáztam bele sajtot, amik a forró cuccban puha ikozaéderekké alakultak :-))
-
Dr.Zoo
őstag
No, hazaértem a sörgarnitúrával, és betoltam arczba egy Kastel Cuveé-t
Ettem mellé egy könnyű kis lecsót, most ülök, mint egy jóllakott Ovis...
Jobb ez a sör, mint amire emlékeztem.........![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cadal
őstag
Wow, köszi, megnézzük mit tudunk összehozni ezekből

kraftxld: Gyerkőc kéri már a habot a tetejéről?
Azta, arrafelé is van hullámpala??? 
#9269) qltsar: Ne aggódj, mi azon izgultunk, hogy olyan legyen amit még nem kezdett meg a jó magyar vásárlóközönség...
Szal, sztem lehet kivenni belőle. -
kraftxld
félisten
Nálunk mostanában ez az akciós, 750ml-es üveg, parafa dugóval mint a pezsgő:
Szerencsére nagyon szeretem

-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Daneeka
üzenetére
Volt viszont Graffenwalderjük, sajnos rajta volt a dobozon a tisztasági törvény duma úgyhogy kiestek a fűszerek amik a Hoegaardenben benne vannak ellenben kétszázért elég jó. Talán még jobb is mint a szokásos két féle búza amit itthon szoktam látni legalább másfélszer ennyiért. Talán ez lehet a legolcsóbb felsőerjesztésű sör az országban.
++++++++++++++++++++1!!!!!!!!!!!!!!

-
qltsar
veterán
Remélem, hogy Sir Smoke helyett lett, mert mindjárt megyek, és meginnék egy Grabancot
! -
Daneeka
senior tag
Elmentem lidlibe, hogy megvegyem az összes cseh sörüket, nem nagyon tudok semmit sem a cseh sörről (itt egy helyen csapolnak ilyet, hogy Zatec Strong, az nem rossz) de nem volt semmi a boltban, úgyhogy vettem egy akkus csavarbehajtót, hogy fogyjon a pénz azért ha már elmentem odáig.
Volt viszont Graffenwalderjük, sajnos rajta volt a dobozon a tisztasági törvény duma úgyhogy kiestek a fűszerek amik a Hoegaardenben benne vannak ellenben kétszázért elég jó. Talán még jobb is mint a szokásos két féle búza amit itthon szoktam látni legalább másfélszer ennyiért. Talán ez lehet a legolcsóbb felsőerjesztésű sör az országban. -
-
looser
addikt
Hátha még ezekből is hozzácsapsz párat, akkor az egész jövő heted is zorall lesz :-)))
-
Dr.Zoo
őstag
Most gyüttem a lidliből, és 199 birodalmi forintért mérik a Gafenwalder nevű német szüretlen búzát!!!!!
Akinek mond valamit a belga Hoegaarden név, ez a sör az ikertesója, vagy nagyon közel van hozzá!!!!!!
Ennek örömére, be is toltam kettő, nagyon finom!Jaaa: voltam ma a venenumban az Öregnél, 4 Kastel Couvee, 2 Gulden Draak, 2 Gulden Draak 9000 quadrapel...

Asszem zorall lesz a hétvégém....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
looser
addikt
Ilyen viharban akartok elindulni? :-/
-
jookomak
őstag
Ma este megyek, végigiszom a csakajósör csapjait. Drukkoljatok, hogy ne aludjak el a buszon hazafelé!
-
NoLF
veterán
Na aki Dublinban jar gyerekek az felejtse el a guinnesst, eszmeletlen jo craft breweryk annak itt. Pale ale , red ale, porter, stout, oyster stout (igen, a kondicionalasnal friss osztrigat adnak hozza), lagerek, buzak... Baszus hogy csak 3 napra jottem es annyi penzem nincs, hogy gyalog hazamenjek...
-
looser
addikt
(#9224) Jhonny06: nem tesz semmit, mindent beírok ide, ez az alapfórumom :-) Csak olvasom a sörblogokat, tájékozódom :-)
(#9225) Kergeboci: teljes sorozatot veszek, bár a CH-kat ismerem, de szeretem, köröket ver bármely magyar nagyüzemire (na jó, Dreher Bak kivétel :-) DAB apám kedvenc söre volt, nekem nem különösen jött be, de egyet beszerzek, az tuti, tetszik a neve, mint egy teherautógyártó, rövid, tömör, német :-)
(#9226) qltsar: az a K ha jó látom cider? Akkor lehet förmedvény :-)
Bár néhány hete kóstoltam valamelyik multi cidert, pirosgyümikkel és nagyon jól esett :-) -
A Rychtart érdemes megkóstolni, az még csapon is volt egyszer-kétszer a Hrabalba. A Cerna Hora is nagyon jó, sok helyen lehet kapni, csak nem ilyen olcsón.
Auchant is útba ejthető. a DAB-ot nagyon messzire kikerülve csak lecsapnék egy Double Chocolate stoutra, megnézném milyen rémes lehet dobozos kiszerelésben

-
Jhonny06
veterán
Köszi
Ezek az infók amúgy nem jutnának el hozzám. De pont kapóra jön, holnap-holnapután húzós napom lesz, pénteken meglátogatom a Lidl-t pihenésként.
Újra jön a meleg is, szóval..Az Auchan-t is megcélzom asszem, a Távoli Galaxis-t _MÉG MINDIG_ nem sikerült kipróbálni, vicc.. lassan úgy érzem magam, mint az egyetlen középiskolás, akinek nincs okostelefonja

-
looser
addikt
-
looser
addikt
Múlt szerdán (ehh, már a fórumot is el-elfelejtem, mi lesz itt?...) voltam az Örsön az Árkád Insersparban (fszt. (-1?) leghátul és ott vettem egy Satan Red-et (lehet, hogy máshol is van) 500 Ft-ért. Szerintem ennyiért jó, betét nincs rajta. A másik: Paulaner világos (4,9) 300+25 Ft üveg áron, címkéjükön a német futballválogatott tagjainak fotóival :-)
-
NoLF
veterán
Jovo heten Dublin, Guinness gyar. Megn
ezem mennyira tartjak be a gyar altal eloirt 119,53 masodperces pintcsapolast
-
qltsar
veterán
válasz
jookomak
üzenetére
Gergő is felrakta Csakajóban
, ma megyünk Kergeboci-val és meglessük milyen is lett a Bakancslista II, és az új citrás Grabanc
! -
Integra
titán
buliba

-
Jhonny06
veterán
Igen, ott kb. egész évben van annyi karácsonyi sör mint máshol decemberben.
Az Anchor Christmas Ale-t érdemes megkóstolni, az idei (tavalyi) nagyon jól sikerült.Sajnos ahogy nézem csak a 1,5l-es maradt meg, gondolom a húzós ára miatt. Egy 2012-es üveg több, mint 1 évig volt a webshopban, aztán amikor megcsinálták most az új honlapot, csak levették végre.

-
Csakajósörben sikerült vennem egy carolus christmast
eddig csak 1x kóstoltam, de nagyon ízlett, sajna sörözőkben nyáron nem tartanak belőle. -
qltsar
veterán
válasz
jookomak
üzenetére
Megtudnád mondani, hogy hol lehet kapni Bakancslista II-t? Nem webáruházra gondolok, hanem beülős helyre. Azt tudom, hogy a Marigutcakilenc-ben volt a bemutató, de nemtudom azóta, hogy hol csapolják most. Élesztő kapott egy hordóval, de az hétközben el is fogyott nekik, és nem tudtam megkóstolni.
-
Daneeka
senior tag
Hetvégén megkostóltam minden magyar komlósabb sört ami valaha ízlett és lehet kapni üvegben (kivéve Credo és Sötét Bunkó mert azt nem bírtam venni illetve jó lett volna kipróbálni ezt a Kolibrit amit emlegettek) kb. 7-8 fajta volt és a Távoli Galaxis jött ki kedvencnek. (Kaltenecker főzésű)
Bakancslista is eléggé jó volt (dobogós helyre tenném) de egyrészt Galaxy-t jobban csípem mint a Sorachi Ace-t másrészt a Galaxis némileg komplexebb mint az egy malátás Bakancslista.Legközelebb megpróbálom beszerezni még ezt a maradék párat és összeinni a Galaxissal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gyúrósok ide!
- E-book olvasók
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.