Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Otthon voltam, s mivel kecskeméti vagyok, én is kilatogattam 10en este, ezek szerint egymás "mellett" soroztunk
csak a cseh remekeket kostolgattam, a porter nagyon bejott, bár az összes többi is finom volt, meg persze nyomtam fánit meg egy pár kronenbourg blanc-t is, mert azt nagyon szeretem. Kar, hogy nem volt idom netezni, osszehozzattunk volna egy talalkat azokkal, akik innen kilatogattak... Örültem hogy otthon is elindult a sorfesztival vonal és nem mindig csak a borról szól a kecskeméti nyár. Sajnos mivel ilyenkor szétszednek a haverok, értelmes kostolasra nem jutott idő, a sok magyar remek közül nem kóstoltam egyet sem, örültünk hogy volt hely a tömegben, így a cseh pult elott ragadtunk le. Sajnos mar vége is a rövid kiruccanasomnak, most mar a bristoli buszra várva, London victorian a Shakespeare pubban kortyolom az abbot ale-t, frissen tisztított csapból
Amint nézem lesz meg idő egy harvey's sussex best bitter-re is, ezt meg nem is kóstoltam 
Cheers!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak a cseh remekeket kostolgattam, a porter nagyon bejott, bár az összes többi is finom volt, meg persze nyomtam fánit meg egy pár kronenbourg blanc-t is, mert azt nagyon szeretem. Kar, hogy nem volt idom netezni, osszehozzattunk volna egy talalkat azokkal, akik innen kilatogattak... Örültem hogy otthon is elindult a sorfesztival vonal és nem mindig csak a borról szól a kecskeméti nyár. Sajnos mivel ilyenkor szétszednek a haverok, értelmes kostolasra nem jutott idő, a sok magyar remek közül nem kóstoltam egyet sem, örültünk hogy volt hely a tömegben, így a cseh pult elott ragadtunk le. Sajnos mar vége is a rövid kiruccanasomnak, most mar a bristoli buszra várva, London victorian a Shakespeare pubban kortyolom az abbot ale-t, frissen tisztított csapból