- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen kellemes sör a maga szerény 11%-val, kicsit fanyarabb íze van mint a braunnak, de igen jó íze van, kevésbé édes. Nagyon hamar megüti az embert ha nem figyel oda. Mindenképp ajánlott a kóstolása, még ha olyan nagy különbség nincs is a 2 között.
Meglepő módon egy világos színű sört csapoltak a poharamba, a szénsav nem volt túl erőteljes, sokkal kevésbé édes mint a normal Gulden. A 10,5%-os alkoholtartalom csak kicsit érződik, de a hatás itt sem marad el, kellemes frissítő sör. Továbbra is a normál verzió marad a kedvencem.
Ezen kívül már csak egy barna barbart kóstoltam, amiről már írtam régebben, igen nagy kedvencem ez a sör is. Sajnos többet nem ihattam, de így is egy nagyon jól megszervezett, kicsit zsúfolt rendezvényt sikerült összehozni, rengeteg étellel: sajtok, perecek, csokik vmint ajándéktárgyakkal. Várom a következő belga sörfesztet

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest