- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
pvt.peter #22852 üzenetére
Tényleg nem túl jó sajnos; sem ezt, sem a belga búzát nem értem. Egy német búzát inkább megértenék, de arra ott vannak a szupermarketek nem márkás német búzái. A Valentins barna búzája régen nagyon ízlett (emlékeim szerint valaki itt a topicban mosogatólének nevezte, talán koxx, tőle származik a Duvel-re a "belga arany ászok" jelző is
) szóval ezt is jó lenne újrakóstolni; kisüzemben talán csak a Rizmajerét ittam és az is elég jó, viszont ingadozott kissé, de ez a kékdobozos Valentins tényleg jó (volt).
-
törölt tag
válasz
pvt.peter #21941 üzenetére
Szerintem ittunk már ilyet:
sorfigyelo.blog.hu/2015/03/16/staropramen_unfiltered%3flayout=5
-
Jhonny06
veterán
válasz
pvt.peter #17260 üzenetére
A korábban írt 0-24es boltban megkérdeztem néhány napja és azt mondták, hogy 2 hetet késik a gyártás, szóval néhány hét múlva lesz.
Mondjuk nem tudom, hogy akkor a sörös blogok honnan szerezték. Elképzelhető, hogy valahol már lehet kapni, csak ők nem tudtak szerezni, mert nincs annyi legyártva.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
pvt.peter #16223 üzenetére
Az a vicc abban az APA-ban elmondas es tesztek alapjan, hogy kozelebb all az IPA-hoz mint az Ovatos Duhaj IPA. Erosebb es keserubb, nehezen ertheto mi akart ez lenni eredetileg.
Inkabb dobtak volna bele meg egy kis aromakomlot es nevezzek el Birodalmi IPA-nak vagy mittomen. Karacsonykor hazamegyek es kiprobalom heccbol, de sok koze ugy tunik nincsen a pale ale-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest