Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Nagyon izgalmas, új funkciót ígér a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Pénteken meló után beugrottam a Beerstro nevű helyre, jó kaja, jó sörök, szimpatikus és a sörökhöz értő, barátságos felszolgáló. SZÉP kártyát elfogadnak, csak sörre is :-))
Ezután a Bohémiába mentem egy levezető cseh lágerre, de a Blaha felé sétálva megtalált a kisördög, hogy a Rizmajerbe is be kellene ugrani; ezer éve jártam ott. Mindenhol a legkisebb adagot kértem, hogy sokfélét lehessen kóstolni. Az este legjobb tétele mégis a Bohemia Granat lett. Remek, malátás, ízgazdag, könnyű és relatíve alacsony alkoholtartalmú sör.
BYM - Saison ONE , Peach Please
Fehér Nyúl - Cabroncita (Winkler videója után kíváncsi voltam rá, de nem kellett volna elsőnek inni...elég kiábrándító) és az alap IPA (malátás, gyümis)
Ugar - Miss Gentryside (trópusi, izgalmas, nem innám mindig, de jó sör)
Bohemia Regent - Český Granát (csúcs, hibátlan félbarna láger)
Rizmajer - Grapefruit IPA (érdekes és jó értelemben, de semmi új, a Peach Please volt a nap ipája), illetve az alap szortimentet kóstoltam végig (világos, kukoricás, porter, búza), a búzával történt valami, enyhe lábszag és savnya, de a világos - és meglepetésemre a kukoricás is - jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest