Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya
    félisten

2-3 doboz simán. Csak ne a napra kiülve idd 5 perc alatt. :)

Amúgy sokmindentől függ. Idő, mennyire vagy fáradt, mit, mennyit ettél, és milyen az a sör. 5-6 Kőbányaitól simán fáj a fejem másnap, viszont ugyanennyi jobb fajta kézműves sörtől még csak be se rúgok, akkor se, ha ott azért 4,5-8% között ingadozik a vitamintartalom. Kukoricával minőségrontott (kommersz hazai sörök jó része) söröket ha csak tehetem, kerülöm, persze ha az adott helyen nincs más, akkor be kell vállalni, nincs mese. :)
    Koncerteken jellemzően nincs más, vagy ha van, drága. A38 Hajón 570 a Borsodi is, Staroprament meg se mertem kérdezni soha. :)

Ha Coop, akkor ajánlom a Dreher Hidegkomlóst vagy a Summer Moments-t, szerintem a kommersz magyar márkák közül ezek a legjobbak, több a komló bennük, elnyomja a sajnos ezekben is meglévő kukoricát. Meg mehet a Staropramen, Pilsner Urquell.
    Viszont a helyedben szétnéznék a maszek boltokban is, ki tudja, találhatsz helyi vagy környékbeli kézműves/házi sört, ami okozhat kellemes meglepetést akkor is, ha nem valamelyik sláger főzdéből jött.

Új hozzászólás Aktív témák