- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
válasz
NomadND1 #123 üzenetére
Az 1V-höz én Ebay-en Németországból rendeltem pár db. (ha bebarnul cserélem) átlátszó minőségi szilikon tokot, mert szeretem látni a formát. Teljesen szorosan rásímul, éleket képernyő szélét is védi, minden kivágás pontosan a megfelelő helyen. Gondoltam ha már az 1V karcsú telefon és ezüst színú, ne csináljak belőle kis kövér feketét.
A kamera szigetre is került egy vékony ezüstös fém védőkupak (szintén Kína), hogy az objektívek üvegét védje. A képernyővédő üvegfóliát meg Kínából nagyon jó minőségűt, képeket átnézve látszott melyik a legjobb minőség. Itthon is ugynazt adták jóval drágábban. Így a magyar árért kb. 3-at kaptam ízlésesen védőtokba becsomagolva. Itthon nem szeretek venni telefon kiegészítőt, mert Ebay vagy Aliról rendelve sokkal olcsóbb ugynaz a minőség. A hazai mentalitás az, ha az állam kaszál 27%-ot az ÁFA-n+ egyéb sáp a semmire, akkor a kereskedő is akar legalább 30%-ot, de inkább 50-et a legapróbb dolgokon is. A Spingen német és jó minőség, de a hibája számomra, hogy nem engedi láttatni a telefon eredeti formáját.
-
Szena67
aktív tag
válasz
NomadND1 #112 üzenetére
A hátlap szerintem ugyanaz, mint az 1V-nél. Ez üvegből van a mintázat csak a jobb fogást és a kevésbé ujjlenyomat gyűjtő tulajdonságát szolgálja. A többi mai telefon kifejezetten ronda, de a Sonynál habár szögletes látszik, hogy legalább foglalkoztak a formatervvel, ezért is vettem 1V-öt. A többi gyártó viszont benevezett a ki tud előrukkolni a legrondább kamerasziget megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest