- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knight666
aktív tag
Bocs a késői reakcióért
, de ez a válasz azért meglepett a képpontsűrűségről. Azt nem tudom, hogy mennyire lenne nagy a különbség gyakorlatban üzemidőben a kétféle kijelző között átlag felhasználásnál. Elképzelhető, hogy a legtöbb embernek nem számítana. Ennek ellenére továbbra is kitartok amellett, hogy 400ppi fölé menni egy mobiltelefonnál nincs sok értelme képminőség szempontból. A marketing nyilván más kérdés.
A szem egészségét érintő rész előtt viszont teljesen értetlenül állok. Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem tudom hogyan befolyásolhatná a 400ppi képpontsűrűség a látásromlást, teszem azt egy 650ppi-s kijelzővel szemben. -
Még nyáron sikerült vennem egy nagyon jó kis Fiio fülest, de a gagyi átalakítózások miatt nem volt kedvem használni. Ezzel a telefonnal brutál szépen szól, kiszolgálja teljes mértékben.
A kamerájával sikerült kattintanom nagyon jó beltéri fotókat, nagyrészt manualban, a shutter gombot használva. Összehasonlítottuk egy S24 Ultrával, benn teljesen elvérzett a Samsung. Mozgó kisgyermekek fotózása volt a teszt. Bőrtónus és mosódás terén is jobb volt a Sony. Viszont az is igaz, hogy egy minimális fotós tudás jó, ha van.
-
tms+
aktív tag
Lehet, hogy nálad így van, de nálam az, hogy mekkora a mérete a telefonnak, nem az elsődleges szempont, kb. a legkevesebbet telefonálásra használom
. Csak a méret miatt nem dobnám a másik lehetőséget, ami olcsóbb, nem kínál kevesebbet, jobban ismerem, kevesebb kockázatot jelent számomra.
Az a gond, hogy mire vállalható az ára, addigra már nem aktuális a mobil, és a Sonynál nem mindegy a 3 éves támogatásnál, hogy 1 év után szerzem be, vagy viszonylag hamar. A Samsungnál már a bemutatókor baromira le lehet kuponozni.
Persze elhiszem, hogy másnak a Sony a jobb választás, és nekem is lehet bejönne, de végül az ára mindig visszatart. Talán majd egyszer.
-
Brett001
aktív tag
Én is úgy tudom, hogy a Sony a 24/192-es hangminőséget szoftveres felskálázással produkálja, nem pedig nativan hardveresen, mint az LG V széria ESS Sabre Quad DAC-ja. Gyakorlatilag jelenleg nincs a piacon olyan gyártó aki audiofil minőségű DAC-ot használna (már a Jack is ritkaság). Aki vájtfülű az vegyen külső telóhoz való DAC-ot, úgy vannak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55