Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szépen teljesít a Huawei harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmakk
őstag
Nálam volt egy hétig, nagy csalódás volt. Azért vettem én is, hogy majd kiváltja a portrét meg a makrót is, ahol egy Sami 135/2-t használtam. Hát nagyon elszonytolódtam mikor összelőttem 135mm-en a két obit. A Sami marha éles obi, de azért a tamrongytól többet vártam. A Sami nyitva f2-n is jóval élesebb volt mindenütt, mint a tamrongy f2.8-n. El is adtam egy hét után. Volt régebben 85/1.8-am is az is marha éles obi, majdnem mint a Sami.
Nem azt mondom, hogy nem jó a tamrongy, de nem közelíti meg a 85/1.8-t élességben. Cserébe több mindenre használható. Viszont nekem nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest