- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Hallod ez a TL dologtól kiver a víz. Nem elég, kiherélik a tényleg jó appokat az új vázakból, de nincs is megoldás. (itt kéretik értük szavazni)
Na most a Sony támogatást szoktam védeni, de most visszanyaltEz volt a válasz, mivel lehet kiváltani, ha már nem támogatottak az appok:
"Köszönjük levelét.
Szeretnénk értesíteni, hogy a Time Lapse alkalmazás nem támogatott"Grigo:
Az lenne ám csak a magyar fotográfia igazi mélypontja, ha én tartanék workshopot
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AutoCAD
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest