Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Íme, a One UI 8
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Hallod ez a TL dologtól kiver a víz. Nem elég, kiherélik a tényleg jó appokat az új vázakból, de nincs is megoldás. (itt kéretik értük szavazni)
Na most a Sony támogatást szoktam védeni, de most visszanyaltEz volt a válasz, mivel lehet kiváltani, ha már nem támogatottak az appok:
"Köszönjük levelét.
Szeretnénk értesíteni, hogy a Time Lapse alkalmazás nem támogatott"Grigo:
Az lenne ám csak a magyar fotográfia igazi mélypontja, ha én tartanék workshopot
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest