- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
winery #59940 üzenetére
Most elkezdtem a video alapján beállítani 23:42 nél járok,eddig bűn rossz a kép
homályos sőtét🤷viszont ott elakadtam mivel, a videón ugyan úgy a kép beállításokra megy az emberke viszont neki már a picture mod dolby vision bright/dark nekem meg az egyéni film stb.. lehetőség van ott. Ez miért van? Indiottam egy HDR filmet hátha akkor jelenik meg az a lehetőség de nekem nincs ott
-
karmaresz
senior tag
válasz
winery #56897 üzenetére
Biztos hogy jó helyre dugtam HDMI3 eARC-ra. Ma reggel jött meg az új 3 méteres kábelem. [link]
Mikor rendeltem volt egy bemutató darab még jóval olcsóbban belőle.
Sajnos azóta itthon a család, így eszem a kefét, mert nem volt lehetőségem kipróbálni.
Remélem, ez jó lesz, illetve ismét megcsinálok minden beállítást alaposan.
Wellin9
Erről nem tudtam, hogy vannak hibás kábelek. Mire írtad, hogy vagy igaz, vagy nem?Köszi mindkettőtöknek a választ. Amint lehet -hétfő-, tesztelek.
-
Celtis
veterán
válasz
winery #55406 üzenetére
Vedd át, próbáld ki.
Nekem az X8509C-m bandingos volt, és emiatt vissza is vette a Sony. Az XF9005-ön csak elenyésző DSE van és szerencsére nem áll rá a szemem.
Anno egy samsung típusból járt nálam 3 készülék is, mind másmilyen volt, szóval a puding próbája az evés. ha bandingos, visszaküldöd. -
sting2
addikt
válasz
winery #55398 üzenetére
65, vagy a felett, sajnos számolni kell ilyen és ehhez hasonló jelenségekre, bár, a videó eléggé túlzó, valószínű egyedi eset lesz.
Ami még tetézi ezeket, az többnyire a felhasználó túlzott ( - és a " mindent mindennel" elv alapján) beállítások okozzák a készüléken.
Nameg, a technológia is egy helyben toporog ebben a tekintetben.. -
manieeec
tag
válasz
winery #54985 üzenetére
Köszi! Ennek most tényleg nagyon örülök, mert amiket eddig néztem 200 körül mindegyiknél kellene valami kompromisszumot kötnöm ami miatt kicsit el is ment a kedvem az egésztől, de ez a TV már teljesen megfelel az igényeimnek.
Főleg hdmi2.1 és 120hz hiánya fájt volna PS5 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest