Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Na de jó, hogy rákérdeztem.
Akkor elvileg mennie kell a megosztásnak, nem?Mert a nagy TV-m is sony az viszi, de más típus ugye.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszi. Persze végig...

-
dancsuri
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ebben az esetben viszont már hangtechnika is kell a lejátszó mellé. így viszont felesleges "okos"TV-t venni, ha csak megjelenítőnek használja valaki. Nekem teljesen megfelel a sony KD-55XD7005 + sony ht ct800. (mindig TV extra) 1 távirányító mindenhez
(#38981) ManUnited
mi a baj a 4k tartalom nézésével? -
gyeniko
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A kép csatolása még döcög, de nem adom fel...
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Megneznem ezt ketu ugyanolyan tv-n.
Szerintem ezt 10 emberbol 1 latja ,ha valoban lathato! -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Azért azt megnézném,hogy fekszel a MédiaMárktban egy tévé előtt próbaként.... :-)

-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Még jó,hogy nem a 10 percel korábbi fényképet látjuk... :-)

-
xy2003
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szerintem ne az alapján dönts a méretről,hogy ki mit mond hanem próbáld ki ismerősnél,üzletben vagy bárhol.Esetleg rendeld meg neten azt 14napod van rá,hogy átgondold,hozzászokj.
Én is próbálkoztam 55-ösel,de engem nagyon zavart(szemem nem bírta akár hogy volt állítva a fényerő vagy bármi) és távolabról néztem mint Te néznéd,így ment vissza,jó lehet az volt a gond,hogy nem sony volt vagy távolról néztem
-
Joshi
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A hason fekve tévézés a furcsa, de hát nem vagyunk egyformák.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Imi1981
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én is fekve tévézek csak háton fekve magas párnával. Sőt legtöbb ember akit ismerek fekve tévézik (persze nem mindig). Úgyhogy nem vagy különleges faj
. -
Joshi
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ennyi erővel fejjel lefelé is tévézhetnél mint egy denevér.
Én még ilyet nem is hallottam.

-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Pedig a fülmagasság plusz 60-90 centi az ajánlott.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Hason fekve mit hallasz a háttérsugárzókból?
(#31997) K Norbi
Én akkor sem. Múlt héten összehasonlítottam két high end vetítő képminőségét, az egyik 4K, a másik 1080p. Ismét megbizonyosodtam arról, semmi szükségem 4K/UHD képmegjelenítőre. Esetleg monitorként. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én legalább 80 colost ajánlanék.... :-)
Ha neked fekve jó, akkor nézd úgy! A technikai paraméterekre biztos kapsz itt jótanácsokat, ( én is köszönöm, 55W809c-vettem itteni ajánlásra, amit nem bántam meg ), de minden egyébbre a saját kívánságaidat vedd figyelembe.
Szerintem.... -
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nem tudom az 55w805/807/808/809-es sorozatot ajanlotta-e mar valaki. Na ezek rohadt jo tv-k!
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Jól teszed!
Hidd el nem akarunk rosszat,nincs szándékunkban rosszat ajánlani amit esetleg később megbánnál.
Linkelni szabad,de nem hirdetni nem,mert nem hirdetési oldal!
szerk: grat 32000

Lauda: persze,hisz a legjobb FHD Sony
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ekkora tavolsaghoz en is minimum 55 collt javasolnek. Es inkabb gyujtogess hozza, de akkor mar vegyel normalis tv-t.
-
blakey
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A WD650-es a jelenlegi tévédhez képest visszalépés még akkor is ha VA paneles.
Egyébként lehet, hogy érdemesebb a használtpiacon körülnézni, mert jobbat/nagyobbat újonnan nem biztos, hogy találsz az adott összegért. -
blakey
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nos, a "fekve nézés" egy bizonyos ideig működik, de ha most veszel tv-t akkor az adott helyiségben és ahogy tegnap vagy tegnapelőtt szó volt róla, hogy melyik lenne a megfelelő méret, így képek alapján a 60"-ost lőném be. 230 cm-re természetesen a 48"-os is jó méret.
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Akkor ennyi erővel tableten is nézhetnéd a filmeket. Közelebbre hajolsz=nagyobb képátló!

-
blakey
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Oda 60-65" kéne. Javaslom, hogy nézd meg a Samsung 60J6200-ast
Ne hason fekve tv-zz, de tényleg az elhelyezés megköveteli a 60"-t. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Íme a képek.

Itt még csak csak elferne, az nem kérdés.
Viszont a néző pozíció ott van ahol a francia agyon van a párna
Én hason fekve tevezek, mozizom.
A francia agy es a tévé közötti távolság, lemertem, 230 cm.
Tehát ha most nézem a tévét hason fekve akkor a 106 cm jelenlegi lg tvm elég magasan van.
Tehát ha sokkal nagyobbat vennék akkor a tévét lejjebb kellene szerintem tenni.
Es uj állványt nem akarnék.
Ezért is gondoltam a 120 cm körüli tévét.
Az nagyobb mint a mostani, de a szemem, a perifériás látást tekintetbe véve, meg nem 'ugrál' egy film közben.
Remélem értitek mire gondolok.
Ülve meg nem szeretnék filmezni, tekintve hogy ez a műfaj, a kenyelemrol szólna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Előre is köszönöm a választ es ötleteket

-
manu75
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Három hónapja vettem egy 55W809C tévét a fórumozók ajánlásával. Mai napig ezt a típust ajánlják nem véletlenül. Előtte egy 40-es volt az lekerült a régi 32-es helyére és a szobánkba jött az 55-ös. Ágyból filmezünk kb. 260-270 cm-re van a tévé. A 40-es tévénél sokszor elé kellett feküdnöm de az tök kényelmetlen volt, most ez a méret pont jó így nagyon kényelmes. Borzalmasan nagy volt eleinte a tévé és az sd adások meg az sd anyagaim valami förtelem ahogy kinéztek rajta. Míg 40-es méretben még simán elment itt már nagyon meglátszott a különbség. Vagy két hétig kínlódtam magammal, kiadtam ezt a sok pénzt érte és nagyon nem erre gondoltam. Mára viszont nagyon örülök a tévének. "Megszokta" a szem a gyengébb sd anyagot is ha valami olyan épp elmegy sőt van pár tévé adás is ami elég tűrhető. A hd anyag viszont nagyon szép, szuper jó ilyen nagy képernyőn megnézni egy filmet. Persze nem mindegy hol van pl. a nappalinkba nem vettem volna meg ekkorát mert nagyon csúnyán mutatna, meg hát az ára is 239k volt ami nem kevés pénz, de bízom benne megtesz ez is 11 évet legalább
mint az elődje. Utólag én nagyon örülök, hogy ezt ajánlották kezdetnek 43-50-es méretre gondoltam. -
marlboromen
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
En harom meterrol nezem a 65w-t, meg ez sem nagy.
-
dh66e
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nagyon meg fogod bánni ha az 50" veszed az 55 helyett.Hidd el.
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nem nagy az 55-ös 3 méterre, én is annyiról nézem. Nagyon jó!
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha most vennék,ilyet vennék!

-
varmi2
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha a képminőség számít, akkor egy w75xC/w80xC-t vegyél.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Enyém 22500Ft volt, még az is beleférhet neked. Bár ha a mostanival sincs semmi bajod akkor ne cseréld le. Én azért cseréltem le mert wifi-n töltök, amit a másik nem nagyon szeretett, meg megszakadt a net. Mondjuk nem is a legegészségesebb wifi-t használni letöltésre, de ez a mostani bírja úgy néz ki.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekem Archer C5 van, az egy jó ár/érétkű darab, de nem tudom mennyit költenél rá. Sima N-est viszont már ne vegyél szerintem, nem annyira jövőálló, mint az AC-s.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
TP-Linkből a WR3600 és felfele tudja az 5GHz-et, ez nem. Ha meg veszel, már érdemesebb AC-t támogatót venni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ez egy alap router, sajnos nem tudja az 5Ghz-et.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Máshogy nevezed el az 5GHz-es hálózatot, pl. akarmi_5ghz, és ahhoz csatlakozol. Ha meg nem dual bandes a routered, tehát vagy csak 2.4 vagy csak 5, akkor letiltod a 2.4-et és csak az 5-öt használod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
De van a TV-nek kábele is külön, csak van hogy néha más eszköz használja azt az egyet. Routert tegnap vettem, szóval sok tapasztalatom nincs még azért vele, de eddig minden szempontból jobb mint az előző. Itt van pár mérési adat a régiről, és az újról.
-
Blaise
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Megjött a tv, csak egy rövid beüzemelésre volt időm, de egyelőre jónak tűnik.

A hangfalszettet még nem tudtam kipróbálni.
Pár apróság:
Az alja eléggé instabil, hiába csavaroztam rá. Másnak is előre dől?
Miért nincs a dobozban 3D szemüveg? Azt külön kell megvenni?Holnap jönnek kötni a Digit, kíváncsi leszek, hogy kábeltévével milyen képe van.
-
Blaise
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszi, remélem épségben megérkezik

-
ABee
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Egyenlőre csak filmeknél vettem észre, de ott nem jellemző hogy melyiknél.
-
dh66e
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szerintem egy próbát megérhet,anno én is külön vettem a kártyát és a modult is mindig tv-hez és gyönyörűen működött.
Szerintem ő nem a T-től kapta a modult csak simán kiváltotta a set top boxot.Kérdezz rá nála hogy megy e mindig tv-vel. -
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére

A t-s mindig tv kártyával nem műxik.
A modulban van egy chip ami kommunikál a kártya chipjével (dekódol) így csak a hozzárendelt kártya megy a modullal. -
dh66e
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Mindig tévéhez szinte bármilyen conax modul jó pl ez is jó lehet.[link]
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Sajnos a modulok ára igen borsos, nagy átlagban 10-18000 ft-ig terjed az áruk.

-
TCr
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Tegyük ezt rendbe. Én vehetek önköltségre "bárhol" fogadó egységet, amibe beletehetem a Sat TV settopbox-ból kivett kártyát és így vígan használhatom, működni fog?
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha majd egyszer átépíted, gondolj rá, és a falba tegyél be csöveket fel a padlásig, és akkor könnyű lesz minden.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Pedig ha a routerből vezeted ki oda sima kell.
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A mai világban hogy lehet router nélkül élni?

-
Janaboy
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha router nélkül akarod és régebbi géped van, akkor szükség van egy crosslink utp kábelre! Az újabb hálókártyák és alaplapok tudják anélkül is a fordítást, oda elég egy patch utp kábel..ha van ilyened kéznél, akkor nyugodtan próbáld ki!
Ilyenkor a gépet és a tv-t is fix ip-re állítod, mondjuk:
Gép: ip cím: 192.168.1.2/alhálózati maszk: 255.255.255.0 (többi nem kell), TV: ip: 192.168.1.3/255.255.255.0
Utána a gépen telepíted a programot (serviio, plex) és ennyi!
Ahhoz, hogy kiderüljön működik-e az összekötés, arra a teszt, hogy a gépen egy cmd ablakban -> ping 192.168.1.3 és ha van válasz, akkor ok! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekem routerből megy...Van a lakás közepén egy rejtett wifis router a gipszkartonba. Amibe ugye megy a bejövő internetkábel, és a routerből 2 kábel elvan vezetve a falba 2 szobába.
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Egy jó routernek nem lenne szabad ilyet csinálni. Nekem egy ilyen van, minden csatlakozója be van kötve, wifi-n 3 telefon és egy laptop csatlakozik folyamatosan, és még sincs ilyen problémám, mint neked.
De tény hogy hogy a "fontosabb" eszközök vezetékkel vannak bekötve. -
Tegla80
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Akkor felre ertettelek mer En azt hittem ,h a router en lovod ki a wifi-t ,h jo legyen.....,de hogy a tv-n kell mert igy OK csak usb-rol a lejatszas.....az azert eros.
Plusz a cpu/ram dolgot is a route-re ertettem,mert az is sokat segit bufferelni a tv elott,ha korszeru darab...(nameg cat5e kabel,de aki foglalkozik vele az kepben van....)viharkabat
wifi-n laptoprol..... nah ez sem a legjobb dolog,foleg ha gyenge a router-ed is...
Amugy a tp wdr3600 nal sikerult masoknak fhd-t is lejatszani,de az ezt tudja belul :Atheros AR9344 @560 MHz, 128 MB RAM ami mar nem xar. -
nismoka
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Inkább egy ilyen kellene neki. [link]
-
nismoka
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ja mivel HDMI digitális jel, a komponens meg analóg..
Maximum konverterrel menne. [link] -
nismoka
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ja kb annyira működne mint ez: [link]

-
mckay
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
egyértelmű, hogy szándékos
de hát ez is csak egy zárt rendszer
pont mint az iPhone: nekik meg felhőjük van, fizetős, nem érdekeltek abban, hogy SD kártyát dugdossál a telefonjukba -
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
egyszer lehet még megérjük majd hogy az e-számla bevezetése is, nem csak a szolgáltatónak fogja megérni
Ezt már rég megértük. Emlékszel még arra, amikor a számlakivonatért, számlákért fizetni kellett. Nos e-számla stb. esetén nem kell és esetenként van más előnye, kedvezménye is. De ez már nagyon Off hagyjuk inkább.
(Lehet még nem is emlékezhetsz rá.
) -
Janaboy
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ennek "iszonyat egyszerű" oka van! Azért hagyják ki sokszor az 50 Ft-os kábelt (pl a nyomtatóból), mert ezzel a környezetet kímélik! Ez most hülyén hangzik, de mivel a nyomtatók többnyire 2-3 éven belül bedöglenek (legalábbis az olcsók), így új USB kábelre úgyse lenne szükség!
Megjegyezném, hogy az is tervben van, hogy pl a mobilokhoz nem adnak majd se töltőt, se kábelt! Mivel úgyis van a házban! Az más kérdés, hogy ezeket többnyire egyszerre töltöm én
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Igen a toner is így van, ez is érdekes. De azt még megértem, üzlet, vegye meg a p@raszt majd utána egyből. De egy ~50 Ft-os USB kábelt miért nem lehet belerakni....

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ehhez még oké hogy nem adnak mert nem jár hozzá külső eszköz, de mikor egy nyomtatót megveszel és már 90%-uknál nem jár hozzá ~50 Ft gyártási költségű USB kábel, na az már gáz...
-
nismoka
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A látószögnek jó, a feketének rossz..

-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, Ő feszt a tv-t nézi ha kell ha nem, viszont ha rászólok hogy van egy jó film, már kapcsol is be minden szükséges eszközt
Így kiegészítjük egymást. Jin Jang 
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ó, azzal kezdte hogy egy kis cserép virágot feltett a hangfal tetejére. Mondtam neki ha nem akarsz vitát akkor gyorsan vegye le. Szerencsére a kis díszes terítőket ő sem díjazza.
-
Morris
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Annyira szerencsétlen a szoba kialakítása, hogy hetekig gondolkoznom kell az optimális kialakításon. Lehet, hogy nem marad meg ez a verzió. Még nem tudom.
Nekünk is egy háló/nappali kombót kell csinálnunk, mert a másik szoba a trónörökösé lesz hamarosan.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Játékra megfelel, filmhez már neccesen, zenét pedig bűn rajta hallgatni
Szóval majd egyszer beruházok egy komolyabb erősítőre és hangsugárzókra...a következő életemben. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szekrénybe egy vállfára...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én betenném az akasztósba...
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Azzal is az a baj hogy saját magukat is annyiszor reklámozták, hogy nem győztem kivárni a műsort. A tudományos dolgok engem is nagyon érdekelnek, de nem a tv-ben. Erre ott a GUUGLI
mint jó barát.
Tudom ez a saját rigolyám,
de én már megtanultam együtt élni vele. 
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Átlag fél évente keveredtem hagyományos tv műsor elé. De szomorúan tapasztaltam hogy ua. adják szinte mindig. Utána ez áttettem 1 évre, és láss csodát még mindig ua. ment. Szóval azóta nem nézek semmilyen tv műsort, mert herótom lett a banki hitel, meg a gyógyszer reklám ismétlésétől. Az meg hogy a műsor sem változik, az meg csak hab lett a torán. Forma 1 meg mióta reklám megy közben, engem annyira feldühített hogy inkább azt sem nézem. Így marad a film és koncert.

-
nismoka
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Időzített felvételkor kikapcsolt állapotban marad és úgy rögzít.
Time Shift a TV pause. -
Janaboy
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én szerintem az a legbiztosabb, ha kipróbálja magának ez ember!
De szerintem nem tud kikapcsolt állapotban rögzíteni!Amúgy én ezt úgy értelmezem, mintha Time Shift lenne:
link
Vagy ez eddig is egyértelmű volt, hogy tudja? -
daniel2121
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
oké te tudod, de azért gondold át.
-
daniel2121
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ezt egy másik topicban írták nemrég. "A TV és a kivetítő olyan dolog mint női mell. Elég nagy nem létezik belőle.
" -
daniel2121
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha a korlat a nagyobb tv-hez az anyagiak akkor vegyel kisebbet egyebkent csak is a nagyobbat.Kesobb fogod megtapasztalni hogy jobb lett volna a nagyobb.Mindegyik tv-es topicban ezt ajanljak.
-
Janaboy
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Lehetne, de ahogy irunk bele elore fog ugrani..

Bar most latom az a multimedia topicban van, meg kell probalkozni.. -
*Tata*
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Elég csendes topiknak tűnik.

-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Korábban leírtam az elhelyezést. A helyiség ahol a tv van. a kanapétól kb 3.2 m, a teljes szélesség 4m. (kivonva a tv és fal közötti, ill. a fejem és a fal közötti távot) Hosszában viszont 9m mert ott van mellette az ebédlő.
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Na azt végigolvastam, és nem tudom, kacagjak vagy sírjak?
-
Janaboy
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Picivel fentebb irta, h 49"os, de en aszem neki ez 4ks..ugye dual?
Amugy a 3. kepen ugy nez ki a sanyi mint egy talpas festmeny!

-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Amikor én vettem a Hm erősítőt, akkor a 7-es szériát akartam, de lebeszéltek róla a passzív hűtés miatt. És állítólag van is velük baj ha jól tudom, de viszont előtte nekem 609 es volt, szintén passzív hűtéses, ugyan itt, és azzal sem volt probléma, de lényegesen melegebb volt.
Az viszont nem baj ha megvéded a szertett "vasadat".
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszönöm

Az az igazság hogy 95%-ban csak HDMI-ről megy, a maradék 5 pedig Net és Fm rádió.
A Tv,ARC-s, a BD player, a Dune, és a STB is. Ezért bízom a hűtésben. Bár arra én is gondoltam hogy a nyári hónapokban beteszek mögé egy pc-s ventilátort. -
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nem vagyok egy nagy vájtfülü, én így is kihallom a hátérhangokat, bár igaz szinte csak 2-en nézünk mozit ill. koncertet.
Magasabbra nem tettem még őket így nem tudom milyen lehet. Az a baj hogy mikor a nappalit csináltam lekábeleztem előre, de pár év múlva bútorzat csere, lett és minden máshova került. Így nem piszkáltam a kábelezést, csak kevés helyen látszik. -
NGA
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha a magas hangja változik, akkor a hangja is változik.
(#11390) dualcore: Told rá a falra, esetleg rakd a sarokba, mindjárt megjön a mély. Esetleg rakj alá tüskét is, az is segít.
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Azt írták hogy a subot oda kell tenni ahol a legerősebb a mély hang koncentrációja. Na már most nekem a nappali rész 9m és a végében van a konyha, ott az asszony megőrül ha főz mert ott a legerősebb. Akkor vigyem ki a subot a konyhába? A mély hang alacsony frekvenciája zárt térben igen jól terjed, ha ez pedig egy kis helyiségben van szinte egyenletes lesz a hatás. Tedd oda ahol elfér és próbáld ki a hatást, a fontok nézzenek pontosan feléd.
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Próbáld meg úgy akkor veszíteni semmit nem fogsz pénzedbe meg pláne nem kerül. Én is mozgattam a hangfalaimat, beültem abba a bűvös háromszögbe, és a párommal mozgattam ide-oda, de ugató kutya legyek ha változott a hang. Nem mondom ha nem pont rám néz a hangfal akkor a magas hangja nem változik de a hangzás soha!
-
sly54
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Bocs,hogy beleszólok de a 48"-os pl.108cm széles(direkt lemértem),igaz nekem sony-m van
-
nismoka
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ezt a képet látták a házi mozi topikban is?

-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A balos szekrénynél nem tudsz csalni pár centit esetleg?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ja, így akkor valóban nem jó...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
De remélem nem az átlót nézed mert a szélességet kell, egy 50 colos TV 127 cm átlóban de 112 centi körül van szélességben. Amúgy azt gondoltam ide bemenne...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Képek alapján szerintem befér, egy 50 colos TV olyan 112cm széles, nincs annyi hely?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Gyűjts nagyobbra, nálad egy 50-es kellene minimum.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Igen.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Annyival kiegészítenm B-L-A-C-K válaszát, hogy ha nem HOU és HSBS 3D-t nézel aktív 3D-s TV-n, akkor nem fog fájni a fejed. Ezektől a vackoktól nekem is egy kicsit elfárad, de eredeti BD lemezektől soha.
A 3D-t meg Neked kell eldöntened, mert ha Te szereted így a filmeket nézni, mondjuk sokat jársz 3D-s moziba és tetszik, akkor vegyél 3D-s TV-t, mert később megbánod.
Ha eddig nem voltál oda a 3D-ért, akkor ezután sem leszel. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
3D: Van két fajta ugye, passzív/aktív. A passzív megfelezi a felbontást, azaz nem annyira szép mint az aktív, viszont az aktívot meg sok ember nem bírja mert fáj tőle a feje...De erről még lehetne rizsázni, a lényeg hogy sok embernek elsőnek nagy szenzáció, majd pár film után lesz@rja az egészet...Én is így tettem, abszolút nem érdekel...
4K: Ez a vonal teljesen felejtő, nincs hozzá, és a közeljövőben nem is lesz elég tartalom hogy kitudd használni...
-
dualcore
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Birka türelme van hozzájuk meg kell hagyni
Csak nekik bárkinek be lehet szólni, de ha visszaszólnak akkor borul a bili. De kell az nekik mert már nem a földön járnak! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Csak nem én mondtam....
Egy jó kis 50-es W8-as szériára gyűjthetsz, már elég baráti árban van....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor elvileg mennie kell a megosztásnak, nem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

de én már megtanultam együtt élni vele.