- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
me3
csendes tag
Szia, nekem hasonló gondom van.
A régi TV-be ha bevolt dugva a külső vinyó akkor kikapcsolt állapotban minden ok és csendes volt.Most az újnál XF7596, kikapcsolt állapotban a külső vinyó "életben" van.
villog, tekergeti magát stb..
DE MIÉRT
rohadt idegesítő?
Valakinek erre esetleg megoldása?
köszi előre is -
blakey
titán
-
DoItYourself
addikt
Itt, a 24. oldalon is írnak zöld/narancs led-ről.
Try removing every connection usb hdmi scart aerial-sat from your TV.
Unplug from mains for a few minutes.
Replug AC mains without the USB flash that contains the .pkg in USB port.
When Green-Amber starts blinking inset the USB flash with .pkg and check if led becomes White.
If yes wait 20-30 minutes for self reboot or Power OFF.The error is related to main board and TCON - Panel recognition.
A #31822-ben ezt akartam leírni, csak rosszul emlékeztem.
-
DoItYourself
addikt
Figyeld ezt a fórumot, azt írják a 43"-os W7&8 modellek esetén soknál behalt a frissítés és zöld/narancs villogás lett belőle.
[Master Thread] - Marshmallow Update - Amber/Green Blinking LEDs -
blakey
titán
Akkor Force reset.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
A "Hifihez" képest nem rosszabb. Nyilván jobb ha olyat veszel ami direktbe csatlakoztatható, de egy jó DAC nem ront annyira, hogy azt te egyáltalán meghalld illetve egy tv kimenetéhez képest szinte 0 gyengülést eredményez. Komoly szinteken is alkalmaznak DAC-ot, tehát ha az eszközöket nézzük akkor teljesen jó.
-
Tegla80
addikt
Nem ismerem a linkelt termeket,de mivel nincs optikai(toslink) bemenete igy biztosra mondhatom,h nem lesz jo.
Viszont ha mar ennyi penzt koltenel ra akkor keress olyan 5.1es cuccot amin van mert ennyiert mar sztem talalsz es problema letudva.
Egyeb megoldas lehet ha veszel egy dac-ot es ahoz analog 5.1es szettet.(nah most legalabb 2en is leirtuk neked kb ugyan azt.
)
-
norrberth
addikt
Nekem UPC direct műholdas van, én megcsináltam 1.12 szépen és jó azóta is.
Aztán a másik set edit progit megnyitottam, és a megszerkesztett tv listát bemásoltam.
Nyomtam egy mentést kész. [link]Annyi hogy a legvégére dobálni fog be pár csatit. De ez normális.
Viszont a litsát tartania kell. -
PpenoO
őstag
Nekem B szériás van és annál by default újraindul a tv ha csatornalistát importálok. Ha megnyitod Editorral a már korábban szerkesztett importálandó file-t, akkor az általad kívánt listát látod, vagy pedig az eredetileg exportáltat?
Nem tudom hogyan takarékoskodik a TV ilyen beállításokkal, a Sony alapból keveset fogyaszt (a B széria legalábbis), a képminőség érdekében én az ilyen featureket kikapcsolva hagyom.
-
egykori
őstag
Meg van a hiba: user!
Ma egy alapos átvizsgálás után szúrtam ki az okát annak, hogy miért nem talál internetet a tévé.
Az volt az egész problémának az alapja, hogy amikor a MAC szűrést bevezettem, akkor elnéztem a címzést, mert a tévének nem a MAC-címét vittem be a routerbe, hanem az Eszközcímét, ami pontosan ugyanolyan formátumú és karakterszámú.Hátha tanul esetemből más is.
-
Nestor16
senior tag
Én még ezt nem próbáltam.
Más: Ti hogy éritek el az otthoni szerverről a filmeket vagy hogy érdemes? FTP? Samba? DLNA?
Most tákolom a WDR3600 routeremre az openWRT-t és a torrentet és már csak a szervereket kéne beállítani, hogy el tudjam érni róla az adatokat majd lejátszani. Itt is felhozom a témát, hátha itt is annyira fogtok szeretni, mint a router topikban.De akkor is meg akarom tanulni.
-
norrberth
addikt
Nekem is van benne
Ezek ilyenek ennyit tud az LCD.
Mikor megvettem én is nézegettem, de mondom nem látszik filmnézéskor belőle semmi akkor jó lesz az.
Sőt nekem még a led felett is van egy fekete folt [link] mint laudának is volt. Jobb alul nekem is dettó ilyen [link]
Meg az alsó sáv kicsit másabb színű, én nem foglalkozok vele.Biztos vannak, meg rosszabbak is. Tegnap este rokon samsung tv jét csodáltam meg, voltak benne akkora fehér felhők.. Mondom magamba ezek vakok?! Nem mertem megszólalni dicsértem.
(#26160) Lauda ez még az 50" ott ni
-
blakey
titán
Akkor csak írd be a keresőbe vagy a gugliba és megtudod
, tv-nél néha segítség, nem gerjeszti a többi eszközt vagy egy másik eszköztől nem gerjed, pl. nálam ugyanabba a konekktorba csatlakoztatott vezetéknélküli telefon bölcsője ciripel, ez a monitor hangszóróján is hallható, ahogy kihúzom a konnektorból megszűnik a ciripelés.
-
magyarl
tag
Kodi alapból is jól használható, de ha az ember rákap az addon-ok ízére, akkor órákat is lehet vele pepecselni hogy szájízére hangolja
Ahogy blakey is írta, Play Store-ból lehet egy kattintással telepíteni.
Tápciripelésre én nem lettem figyelmes, pedig ültem már sokat előtte lenémítva is.
-
blakey
titán
Ha táphibás akkor igen, de ciripelést akár egy földhurok is okozhat, ebben az esetben egy galvanikus leválasztó a megoldás.
Voltak olyan eszközeim amelyek ciripletek, mindegyik a tápnál volt, szerencsére jelenleg semmilyen ciripelést nem tapasztalok egyik eszközömnél sem (kopp-kopp).
Nézd meg, hogy a kábelek megfelelően csatlakoznak-e.
Forrásnál is, igen, a koax is egy forrás, mégpedig műsorokat szolgáltat, onnan is jöhet. -
norrberth
addikt
Nekem is ciripel de nagyon halkan, mondjuk én 0 veszem a hangerőt akkor sem hallom, csak ha közel megyek a tápegységhez. [link]
De a notinak is ciripel. Tücskök beköltöztek.(#26074) Jim-X Vannak olyan nők azon a csatornán hogy sokszor a szememet meg kell keressem.
Te kint élsz Spanyolba? Ott vannak biztos jó teremtések.
-
magyarl
tag
-
Bzzz
senior tag
Ja és a legfrissebb firmware van rajta(tegnap frissítettem9 sajna előtte nem tűnt fel a ciripelés.
És mégy1 dolog amira rájöttem, először sehogyan se találta meg a Wifimet, csak ilyen UPC-s hálózatokat(panelba lakom).Aztán a csatorna kiosztást átállítottam fix 13-ról, autora(néztem is, hogy 11-en kezdett szórni a router) és onnantól kezde már meglátta az SSID-mat és már ment is a csatlakozás -
Dealer95
őstag
Nem tudja ugyan azt, csak ha Te, nem hivatalosan, szerviz menüből ezt megcsinálod.
+ ugye a szemüvegek ára nincsen benne az olcsóbb készülékben (és most nem a legolcsóbb 2-3k/db-os Samsung szemüveggel számoljunk)
Illetve az eredetileg 3D-sre ott lesz a gari, ami tuti megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest