- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
válasz
DoItYourself #30825 üzenetére
Köszi, jobban szétnézek.
-
egykori
őstag
Sziasztok, van értelme optikai kábelt vásárolni a tévé és az erősítő közé, vagy maradjon a jelenlegi jack/rca összekötés, mert a hangminőség nem lesz jobb az optikaival sem.
-
egykori
őstag
Meg van a hiba: user!
Ma egy alapos átvizsgálás után szúrtam ki az okát annak, hogy miért nem talál internetet a tévé.
Az volt az egész problémának az alapja, hogy amikor a MAC szűrést bevezettem, akkor elnéztem a címzést, mert a tévének nem a MAC-címét vittem be a routerbe, hanem az Eszközcímét, ami pontosan ugyanolyan formátumú és karakterszámú.Hátha tanul esetemből más is.
-
egykori
őstag
Sziasztok, két tévénk van itthon és az egyik néhány hete nem tud wifire csatlakozni, egyszerűen nem látja, nem találja sem automatikusan, sem manuálisan keresve. A másik probléma mentesen csatlakozik a NET-re és a frissítés mindig megjön. Valamilyen hardveres, pontosabban alkatrész gond lehet?
-
egykori
őstag
Sziasztok!
Egy Sony KDL-32W650A tévém van, és mostanában a meglévő DVD-imet HDD-re rippelgetném, de nagyon nem vagyok megelégedve a képminőséggel, túl sokat romlik, ráadásul örökké a méretarányokkal is küzdök, mert az is megváltozik.
Sajna, nem ismerem e téma rejtelmeit, ezért tudnátok egyszerű, könnyen érthető módon eligazítást adni, hogy a konvertáló programot hogyan állítsam be?
Köszi. -
egykori
őstag
válasz
BossBoss #853 üzenetére
Nem kételkedem az 50 Hz-ben, de itt a fórumban olvastam róla először. És természetesen maximálisan meg vagyok elégedve, mindössze, amint legutóbb írtam, a csatornaváltás sebességét, illetve lassúságát kifogásolom.
Egyébként örülök, hogy te is mint hozzáértő, jó véleménnyel vagy erről a típusról, mert én még nem tudok tárgyilagos és elfogulatlan lenni. -
egykori
őstag
válasz
BossBoss #851 üzenetére
Nekem is ilyen 32W650-es van és 50 Hz, szoftveresen 200 Hz. Akkor most én mit érzékelhetek ebből?
Ugyanis egy igazi 50Hz-es hagyományos tévé után nem nagyon találok szavakat a különbségre.
Amúgy érdekes, hogy amikor emellett döntöttem és utánaolvasgattam, az 50 Hz-cel nem találkoztam, csak a 200 Hz-cel. -
egykori
őstag
Köszi, emlékeztem a #728-as hsz-edre, és az jó támpont volt, hogy mekkora helyigényre számítsak. Ezért majd mindenképpen valamilyen kisebb, de még jó ár/érték arányú tárat nézek. Tehát, nem olyan finnyás a tévé USB-je.
nismoka: az 500 GB, már tényleg a maximum - erre a célra.
-
egykori
őstag
Valamelyikőtök használja a tévén a HDD-s felvételi lehetőséget? Ha igen, mekkora és milyen wincsivel? Nem tudom eldönteni, milyent vegyek, gondolok a kapacitáson túl az áramfelvételi szempontra is. Nem tudom, ezek a Sony USB-k mennyire erősek. Külön tápost nem szeretnék venni.
-
-
egykori
őstag
Sziasztok!
Na, meg van a Sony tévé KDL-32W650A.
Ez már a 2013-as széria, a KDL-32EX650-est terveztem, de már kifutott termék lett. Remélem ez az újabb nem lesz rosszabb.
HDMI kábel kellene, kétezerért vennék egy 1 m-est. Ez gondolom hozza az átlagot, mert van jóval drágább is.
Eddig a képcsöves 21 colos Samsung után nem fejezhető ki igazán szavakban a különbség, mindössze egyet sajnálok, hogy nincs 2 USB aljzat a 2 HDMI-hez hasonlóan. -
egykori
őstag
Köszönöm a príma választ.
Én pl. egy Forma1-es versenyre gondoltam, ha nem tudom megnézni élőben, akkor ez kb. mennyi helyet igényel. Erre a célra nem akarok HDD-t, hanem csak Pendrive-ot használni. Akkor lehet, hogy veszek egy 64GB-ost, az biztosan elég lesz jó ideig, még HD esetén is. -
egykori
őstag
Sziasztok, hány GB lesz kb. egy 2 órás felvétel HDD-re felvett tévéműsor?
A héten vennék egy Sony tévét, innen a fórumból szedtem össze már infókat, de erre vonatkozólag nem találtam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest