- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Én tavaly decemberben vettem és azóta 2x biztosan volt frissítés (márciusban és pár napja), ill. nem emlékszem pontosan, h a dobozból kivéve azonnal reklamálta-e a frissítést. Lehet placebo, de mintha minimálisan gyorsult volna a stand by-ból való felállás és mintha a legutóbbi update óta gyorsabban indulna a youtube app is. Más appot nem használok, egyéb területen pedig nem vettem észre változást.
@ dualcore Az a lehetőség ki-be kapcsolható, eddig is létezett.
Nálam egyébként a jeleneteknél az Általánost alapbeállításra tette vissza, de a Mozit, amit legtöbbet használok, érintetlenül hagyta a legutóbbi update.
-
Jackie_Chan
senior tag
A pixel hibához kapcsolódóan:
Azt tapasztalatból tudom,hogy a Samsungnál pl. a saját UE55HU7200as UHD TVmnél megjelent 1 pixelhiba 2 hónapos korában.Bejelentettem telefonon a Samsunghoz és azt mondta a Hölgyike,hogy ebben az árkategóriában (500e. Ft) 1 pixelhiba sem megengedett. 1 hét múlva jöttek is a gyöngyösi szervizből és hozták az új kijelzőt amit a helyszínen ki is cseréltek.Az már más kérdés,hogy annak a kijelzőnek meg más problémája lett pár hét után.Amit szintén kicseréltek.Azóta meg már mást "boldogít a tv.
-
ryger
aktív tag
Nem igazan vagyok jaratos az ilyen dolgokban, meg atgondolom azert. Ha jol ertelek akkor a jack menne a tv fulhallgato kimenetbe es ugy kuldene at a jelet a scarton az "erositonek"?
m3gtr
Ez teny, ettol fuggetlenul sajnalnam azert lecserelni mert nem tomogatnak olyan dolgokat ami par eve meg evidens volt
-
ryger
aktív tag
+krx21
Egy DAV-DZ30-as rendszert hasznalok mar jo regota, nekem teljesen megfelel a dolog de most nagyon lelomboztatok a valaszotokkal mert a filnezes lett volna az elsodleges felhasznalas,aztan neha jatek es tv nezesre kevesbe lesz hasznalva. Csak scart van rajta, eleg basic cucc. Ekkora baromsagot halljatok, a regi tv-m nem kerdezett semmit csak kuldte a jelet tovabb, mindegy volt honnan erkezik.
-
Warter
addikt
Hiába érzed túlzásnak, amit én vettem idén LG 60LA620 az ennél 2x rosszabb volt alaphelyzetben, majd kb 3-4 hónap alatt tovább romlott. Foltok mindenfele, bevilágítás foltok oldalról. Ha lehúztam a fényerőt akkor hogy is fogalmazzak, elég furcsák lettek a sötét jelenetek. Mintha bronz embereket beszélgettek volna a félhomályba, katasztrófa volt.
-
krx21
nagyúr
Amit a fényképen látsz az nem túlzás, az a valóság... Sajnos ez áruházi körülmények között nem látod, a magas fényviszonyok és a tükröződés végett, viszont ha hazaviszed akkor szembesülsz vele...
És igen nálam kuka az IPS, nem is veszem, ezt már tárgyaltuk...
Viszont aki még nem tapasztalta meg a jó kontrasztot vagy viszonylag világos körülmények között akarja használni annak ez nem fő szempont, akár választhatja az IPS-t is... Például várótermek sorszámainak kijelzésére ideális lehet...
A fotó amúgy tényleg nem csal... Mikor bementem tesztelni, akkor nem is akartam fotózni, de mikor láttam, hogy ekkora a különbség, gondoltam ezt meg kell örökítenem. És persze a normál bolti körülmények között semmi nem látszott a világosban! Az én kérésemre csináltak sötétebbet (nem korom sötét volt)...
A Sony IPS paneljai csak is a költséghatékonyítás végett lettek alkalmazva, ami jól látható a Sony 2014-es palettáján. A LG tolta a legjobb áron neki a panelt, a Sony meg nagyon próbált profitot növelni, mert elég veszteséges a TV részlege... De ismétlem világos szobában még jobb is...(#6284) Pumma: Nem értem mi nem hiteles Neked azon a fotón, mikor egyenlő beállításokon és körülmények között egyszerre lett fotózva... A záridő azonos és pont ezért hiteles és ezért nem lehet más fotókhoz hasonlítani, mert még egy plazma TV-t is lehet rossz feketének fotózni hosszú záridővel, de akkor mellette egy LCD már fehér lenne...
-
krx21
nagyúr
Nem árurom, mert mint feljebb tárgyaltuk, nincs mivel lépni feljebb méretben hacsak nem adok lejjebb a képminőségből... Ha lenne gyorsba eladnám akár annyiba... Tehát 955 pocsék fekete, 855 nem triluminos...
Pedig ezek a készülékek, most akcióban nem is rossz árban vannak még a Samsunghoz sem...
Mit vehetnék 60-65"-ban? (4K túl drága és nincs mit nézni rajta (még)...)#6135) nightshadow: Szerintem megérdemelsz ezért egy nagy piros pontot!
-
Directors
senior tag
Akkor szólok nekik.
Csak attól félek hogy pont akkor jó lesz a TV mikor kijönnek.
Egyébként az a probléma vele hogyha sokáig kikapcsolva marad 8-9 órán át akkor utána nem lehet bekapcsolni újra csak ha kihúzom a 230V-ból és várok egy kicsit. Innentől viszont ha kikapcsolom már simán újra be is tudom kapcsolni bármennyiszer. -
törölt tag
Nem kell Győrbe menni. Ezt az akciót nem ismered?
2:0 a Sony-vásárló javára
Kettős árengedmény azoknak, akik kedvezőbb ajánlatra bukkannak.
Íme, a példa: egy Sony KDL-40W605 televízióhoz az eredeti 189.990 Ft helyett most 169.990 Ft-os akciós áron jut hozzá üzletünkben. Ám ha talál egy olyan üzletláncot, ahol ennél is olcsóbban, mondjuk 159.990 forintért kínálják ugyanezt a típust, ugyanezen feltételekkel – akkor ne rohanjon se hová, térjen be a Westend Sony Centerbe, mert még lejjebb visszük az árakat. És ezt a készüléket 110 százalékos ár garanciával, vagyis 158.990! forintért adjuk önnek.A 110 %-os árgarancia nem csak a televíziókra, de minden más Sony termékre is vonatkozik.
-
apszi
őstag
Na ezért utálom olvasni a teszteket, mert minden apró sz@rt felnagyítanak, és teljesen rá stresszelem magam. Én se vagyok kifejezetten 3D mániás, de szeretem, és ha kijön egy relative jó film 3D-ben azt szívesen megnézném, csak még nem tudom, hogy zavar-e az aktív mert istenesen nem tudtam kipróbálni sehol. Samut láttam üzleti körülmények között...picit nyomasztó érzés volt. Persze ez neon áradatban volt és Samu...ami nem tudom jelent-e bármit.
Amúgy ha nem indiszkrét a kérdés, neked melyik típusú készüléked van, és milyen szemcsi hozzá?
-
B-L-A-C-K
titán
Külön távja van persze, plusz a mély-t csak konnektorba kell dugni más vezetéke nincs. A TV-vel pedig össze van hangolva, azaz a TV távjával is tudod kezelni, illetve ha a TV-t bekapcsolod az is bekapcsol. De pl most van PS3-am, azt is ha bekapcsolom minden bekapcsol (TV, hang...).
-
Kabel15
aktív tag
Szia!
Én már fél éve nyúzom. Szerencsére semmi gondom nincs vele. Bár pár hónapja kikerült a szolgáltatásból a sony 3D ingyenes tartalma, de egyébként nincs rá panaszom.
Külső HDD van rádugva simán viszi a filmeket. Teszteltem vele médialejátszót is az még szebb.
3D is szép, Foci VB-t végig néztem rajta, nekem nagyon bejött a képe, gyári beállítások is nagyon jók, alig állítottam valamin. Feliratokat elsőre nekem nem kezelte de mikor beállítottam hogy milyen kódolásu onnantól mindent visz szépen. ÉÁŐ és hasonló magyar karakterek sem okoznak gondot neki.
PS4 et tervezek mellé, nekem ezért esett erre a választásom mert nagyon alacsony az input lag.
Ha van bármi kérdésed írj privátban. -
viharkabat
aktív tag
Én üzletben láttam, ottani körülmények között nagyon tetszett, gyönyörű képpel, színekkel. Ezek után én is olvastam a tesztekben a feketének az elmarasztalását, nyilván a VA-s Sonykhoz képest ez objektív adottság. De ha úgyis nézel teszteket, azok alapján ezt a paramétert a rivális IPS-ekkel szemben viszonylag jól össze tudod vetni.
-
balint82
senior tag
Nekem 42"-es a Tv, nagyobb nem fért volna be, najó, egy 46"-os W905 pont befért volna, de ugye az egy másik kávéház
Sajnos nem vagyok egy nagy TV guru, de az általad említett dolgokat én nem tapasztaltam; itt a fórumon vannak páran, akik pengék a témában...
Ha jó az angolod, akkor googlezz rá. Pl:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl47w805a-201307043162.htm -
balint82
senior tag
2 hónapja van ilyen masinám, tapasztalatok:
Pro:
-Külső megjelenése gyönyörű
-Sima SD tartalmakat is sokkal szebben jeleníti meg
-Origi 3D bluray filmmel tesztelve, kiváló az is (Avengers)
-4 db szemüveg
-HDD-ről gond nélkül játsza a filmeket (a feliratosokat is)
-PS3-mal is hibátlanKontra:
-Smart funkciók egy kicsit lassúak
-1 db Scart van rajta (DVD, STB miatt volt egy kis problémám vele, de CI kártyával kiváltottam az STB-t)
-állvánnyal kicsit alacsony (nagyobb hangprojektor kitakarja a tv alját) -
Azurooandrew
tag
Bizony ettől tartottam én is, nem értem miért nem kapni ott, főleg, hogy nagyon fut ez a modell, a tesztek is oda vissza dicsérik; az lesz a végén, hogy megveszem majd az egyik sony üzletben a hangprojektorral, aztán megpróbálom eladni, úgy hogy 350-360 körül jöjjek ki...ha meg annyira jó a HTCT370 akkor megtartom, csak hát 430-at nagyon nem szántam led tv-re
-
B-L-A-C-K
titán
Ha a szín sok csak a színtelítettségből kell visszább venni 55-ről vagy 45-50re, de nekem tényleg így jó. Ezzel a beállítással szerintem veri a Panát is SD adásban, alapból mint már írtam a Pana jobb kicsivel ebben, de a FHD-ban meg jóval gyengébb, illetve minden másban...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem lehet, próbáltam mindent kiokoskodni, de nem jött össze...
Vagyis annyit hogy még pluszba kaptam egy 28 ezer forintos 5 éves biztonság garit rá ingyen, ami olyan ha bevered a kijelzőt akkor is megcsinálják/kicserélik 5 évig.
Ilyen a hangprojektor: Sony HT-CT370
-
B-L-A-C-K
titán
Én is elakartam adni, mert gondolkodtam használt vonalon egy normálisabb házi moziban...Meg is hirdettem, pár nap alatt volt is pár jelentkező, de senki sem fixálta le, ezért úgy döntöttem csak kibontom...Meglepő csalódás volt, mert teljesen korrektül szól. Tiszta a hangja, és mély is van benne rendesen, persze nem vált ki egy több százezres házimozit, de nekem bőven elegendő, nem gondoltam volna ennyit tud, így el sem adom...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Majd ha hazaértem berakom ide. Mondjuk ez a beállítás is olyan hogy felhasználó függő teljesen, lehet az én beállításaim senkinek se tetszenek, vagy nekem másoké. Tesztoldalakon megadott beállítások pl nekem nagyon nem jöttek be.
"Okos telóval egyébként tudsz billentyűt használni smart-on?"
Böngészést nem tudom lehet e, nem néztem (de mint már említettem nekem lassú a böngészés TV-n, a Panán is az volt, nem is használom), viszont youtube videót azt kitudom lökni iPhone 5S-ről a TV-re...
-
nismoka
addikt
Próbáltam már jó minőségü 1.3 kábellel 3D-t (BD) és lazán tolta a képet és a DTS-HD hangot is.
De igazság szerint nincs olyan hogy 1.3 vagy 1.4 kábel, mert ezeket a számozásokat elvileg a HDMI port-ra találták ki és nem a kábelra, csak aztán így maradt meg a köznyelvben. Az úgymond 1.4 kábel elnevezése hivatalosan: High Speed HDMI Cable with Ethernet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest