- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Macrodroid
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
Oszilaci #36020 üzenetére
Próbáld meg visszavinni ha ennyire zavar, és ne rágódj ezen. Neked majd egy OLED kéne, csak az más árkategória. A 77-es méret sajnos 5 millió forint.
Addig gondolom jó lesz az IPS is amíg nem lesz megfizethető az OLED.
Én média marktban vettem az 55XD9305-öt, de másnap vissza akartam vinni ugyan ilyen okból mert borzasztóan fakul ha pont nem szemből nézem, de nem engedték. Meg akartam venni az LG 55E6 OLED-et 850 ezerért, de nem engedték azt sem, hogy a különbözetet kifizessem. Ha nem neten rendeli az ember akkor nem biztos, hogy visszaveszik. Most már megbarátkoztam vele, és megpróbálom csak szemből nézni, úgy nagyon jó a képe, de majd le lesz cserélve egy nagyobb OLED-re. Most meg már sajnos nagyon kicsi az 55 hüvelykes méret, és valószínű a 65 hüvelykes is kicsi lenne. Az, hogy mikor lesz megfizethető a 77 hüvelykes OLED, azt viszont nem tudom, de 1 milliónál többet nem szívesen adok tévéért. Kicsit bizsergett a kezem, hogy lecsapom 1 millióért a Sony 65A1-et, de most már várok. Az is a baj a Sony A1-el, hogy gyenge a fényereje bekapcsolt BFi-vel. Meg ez még a 2016-os LG panellel van szerelve, és 2018-ban jön az új panel.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Macska topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest