- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
karmaresz #55974 üzenetére
Lefekszem és megnézem majd.
Alapvetően ha a helyén lesz a polcon, akkor meg alulról fogom nézni, mert az 58" -t fekve nézve a tv alja van a szemem síkjában. A 65" meg ugye még magasabb lesz.
Alulról is gáz?Zónák beállítása? Hát még el kell mélyülnem akkor a menüben, mert ilyet nem is láttam.
Ami fura, mondom kezdem szofverfrissítéssel. Erre azt mondja az aktuális van rajta, de hogy mi, nem írja.
Hogy lehet a legfrissebb rajtra? -
kolosszus87
senior tag
válasz
karmaresz #55751 üzenetére
Nekem a betekintési szög nem probléma, mert szemből nézem, de nem olyan vészes mint ahogy a tesztek kiemelik...illetve sokkal inkább észrevehető ha mondjuk felállok a kanapéról és a tv felé közelítek, tehát felülről és ebből kifolyólag gondolom alulról nézve szembetűnőbb a dolog. Normál használatnál semmi gond nincs ezzel. Tv-t meg legfelejbb ketten nézzük, nem szokta körbeülni a rokonság.
A másik dolog amit sztem túloznak a tesztek az a HDR-nél FALD 32 zónájából adódó bevilágyítás és a fehér feliratok befénylése, nekem valahogy ez sem feltűnő nem zavart egyáltalán, csak akkor észrevehető ha ezt figyeled külön.
Viszont, hogy negatívumot is írjak: A sávosodás problémája bizony elő, előbukkan és azt már hamarabb észrevettem, az X1 HDR processzor gyengesége itt kijön a jobb XH95 X1 Ultimate pricijával szemben, annál a modellnél nem fordul elő a sávosodás problémája amennyire tudom. Minden esetre ezzel együtt tudok élni, mert viszonylag ritkán látható, de létezik. -
törölt tag
válasz
karmaresz #55741 üzenetére
Igazából nem a keretemhez mérem,inkább csak hogy felesleges szolgáltatásért nem akarok fizetni,mint ahogy korábban sem vettem 4K-s tévét.
Akkor a képminőség volt a meggyőző,VA panelosok ( jeélentsen bármit is, elfogadtam a hozzáértők ajánlását ) voltak amiket vettem. És tényleg bevált,azóta is hibátlanok.
Szóval,így közelítem meg a vételt.
Köszönöm,megnézem majd a filmeket! -
modflow
veterán
-
Technoman
őstag
válasz
karmaresz #55603 üzenetére
Nagyon jó, hogy ezt felhoztad, mert lenne itt egy másik kérdésem is ezzel a blooming dologgal kapcsolatban.
Na már most, ha én egy külső playáról filmezek és ott a felíratnál nem a fehéret, hanem pld a sárga betűszint állítom be (esetleg valami sötétebbet) ez a blooming akkor is előjön?
Lehet , hogy a kérdés hülye, de a YT teszteknél ez a blooming hatás, mindenhol, a csontfekete háttér/hófehér felirattal volt bemutatva (nyilván, mert így jobban látható)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest