Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosszus87

    senior tag

    válasz karmaresz #55751 üzenetére

    Nekem a betekintési szög nem probléma, mert szemből nézem, de nem olyan vészes mint ahogy a tesztek kiemelik...illetve sokkal inkább észrevehető ha mondjuk felállok a kanapéról és a tv felé közelítek, tehát felülről és ebből kifolyólag gondolom alulról nézve szembetűnőbb a dolog. Normál használatnál semmi gond nincs ezzel. Tv-t meg legfelejbb ketten nézzük, nem szokta körbeülni a rokonság. :D A másik dolog amit sztem túloznak a tesztek az a HDR-nél FALD 32 zónájából adódó bevilágyítás és a fehér feliratok befénylése, nekem valahogy ez sem feltűnő nem zavart egyáltalán, csak akkor észrevehető ha ezt figyeled külön.
    Viszont, hogy negatívumot is írjak: A sávosodás problémája bizony elő, előbukkan és azt már hamarabb észrevettem, az X1 HDR processzor gyengesége itt kijön a jobb XH95 X1 Ultimate pricijával szemben, annál a modellnél nem fordul elő a sávosodás problémája amennyire tudom. Minden esetre ezzel együtt tudok élni, mert viszonylag ritkán látható, de létezik.

    Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

Új hozzászólás Aktív témák