Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
glutamin
üzenetére
Hidd fel a szolgáltatót és engedélyeztesd a mobilinternet alkalmazást.
Valamelyik nap én is ugyan ezzel a problémával szembesültem az egyik kollégám készüléken. A beállításokat a saját működő készülékemről másoltam át, de akkor sem akart csatlakozni. A szolgáltató a SIM-hez kötött beállításokban korlátozta, ha feloldja akkor működnie kell.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
glutamin
üzenetére
Sok sikert
Bár szvsz a K800i egy olyan modell amiről nem nagyon érdemes váltani. K850 nem lett akkora durranás szerintem 
CHIPman, Ricardo:
Nah látjátok, ez biza már lehet. De akkor is furcsa, mivel gyári Walkman témákat kaptam a telójáról, ami akkor azt jelenti, hogy 240x320-ban volt gyárilag feltelepítve? Ami nem baj, csak fura

-
Akheron
senior tag
válasz
glutamin
üzenetére
Hohó. Kaptam értesítést a webshopból hajnalban, hogy megint van készleten. Meg is rendeltem gyorsan – még 21 990 Ft volt.
Elvileg hétfőn itt is lesz.Apropó: Azt mondjátok, hogy 4 GB-os memóriakártyát lehet hozzá venni bátran? Van esetleg valami különbség a sebesség vagy a megbízhatóság terén a SanDisk és a Sony típusok között?
-
ko9
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Hali!
Utánnanéztem a dolgoknak, és az R1JC002-es szoftból és az R1GB001-esből van Vodkafónos változat, de ezek csak English - Bulgarian - Czech - German - Croatian - Romanian - Slovenian nyelven működnek. Vagyis egyébként valszeg meg lehetne csinálni, hogy magyar is lenne benne, csupán más custpack kell rá (át kell írni), meg pluszba fel kell tenni a magyar nyelvfáljt, meg a t9-et és át kell írni az allowed_lang-ot. Ennyi... Ráadásul Custpackban nem is találtam magyar Vodafoneost, sőt semmilyen nyelvűt nem találtam a piros szolgáltatótól... De, bocs, román van... Vagyis ha nagyon kell megcsinálom neked, de én a helyedben debrandolnám, és gyári állapotban használnám!
Üdv: ExPeacer -
-
ko9
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Hali!
Nem emlékszem mit mondtál, CiD53-as?
Mert szerintem még egy próbát megérne az SETool2Lite V1.11-el...
Majd leírom még ma, hogy hogyan pontosan, csak most kezdődik az órám
ko9
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
A Joy tisztításához nem kell szétszedni a gépet!
Itt egy leírás, ezzel könyebb!
kp78
veterán
-
sesztakbence
tag
válasz
glutamin
üzenetére
Ja a xenon vaku az ügyes! Az jó választás volt! Bár nekem azért nem jön be nagyon ez a kisüléses technológia mert nem lehet vele tartósan hosszú ideig világítani!
A kijelző nagyon tiszta éles ahhoz képest, hogy "csak" 256 ezer szín van benne!
A lencsetakaró az nekem is a bánatom mert akárhova teszed le mindenhogy elkopik!
Én próbáltam rá nagyon vigyázni de így is lekopott!
Ha meg fordítva teszem le akkor meg a kijelző lesz karcos! Akkor döntöttem inkább a háta legyen lekopva!
Én nekem a 3G-re meg az előlapi kamerára nincs nagyon szükségem!
De kinek mi a fontos!A K850i valóban jobb de nekem jönnek be a gombjai! Olyasmik mint a K810-ié! Olyan picik!
Meg fémház van a C902-n!
Ezek a szempontok azért számítanak!
Már 52 ezerért van itt a PH-n!!! -
sesztakbence
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár szvsz a K800i egy olyan modell amiről nem nagyon érdemes váltani. K850 nem lett akkora durranás szerintem 

Elvileg hétfőn itt is lesz.

) az lécci mondja meg, hogy mien az FW rajta. SÜRGŐS LENNE! Köszi. Módszer itt: