Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
Raysen623
üzenetére
+1
Én is ATX párti vagyok egyébként. A PC az nálam gamer és/vagy munkagép, amikhez ATX és EATX szabvány dukál.Az mATX pont az a baj, amit írtál. Kisebb, így kevesebb hely jut alapvető komponenseknek. Se akkora borda, se akkora/annyi VRM nem fér el a lapon, mint amennyire optimális esetben szükség lenne. HTPC-nek persze ideális, de amikor szintetikus tesztekben Cinebench-eket futtatnak (ami ugyebár kapacitásigényes alkalmazás), akkor ne lepődjön senki meg, amikor ilyen erdményeket kap.
A legeklatánsabb példa, hogy nekem otthon Gigabyte B650 GAMING X AX van. Itt a tesztben ennek nézték az m-es verzióját.
VRM a teljesértékű ATX lapnál: 8+2+2 =12 (+33%)
VRM ugyanezen chipset és felszeretség mATX verziónál: 6+2+1 =9A hűtés is szemmel láthatóan combosabb.
Nem néztem végig a tesztet, de ha ezt nem emelték ki, akkor ordas nagy átverés ez a HUB részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest