Hirdetés
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, szíved szerint az ASUS-t vennéd.
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?
Mennyire kell az extra teljesítmény, illetve mennyire zavar, ha a szomszéd/fórumtárs kicsivel jobb eredményt kapna, mert mondjuk kicsivel csúnyább, de potensebb lapot vett?Nekem most egy ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac a fő gépem alaplapja, 2019-ben vettem még, teljesen stabil, tuningolni is tudok benne, de a BIOS-ában most is van olyan bug, amit 2019 óta nem javítottak ki. Ez az ASRock módi. Szeretem őket a kezdetektől, rengeteg innovációt, trükköt bevetettek már a felhasználó érdekében, képesek olyan kotyvasztásokra is, amiket más gyártók messze kerülnének, de hogy tökéletes BIOS-t nem tudnak írni, az is tuti. Asszem, 9 db ASRock lapom volt eddig, kettőnek mondanám a BIOS-át jófélének.
FireKeeper: MSI szerintem is szuper, viszont általában túl fapados. Aztán az is igaz, nem mostanában volt MSI-m, lehet, fejlődtek azóta ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- GARIS!! ASUS PRIME X570-PRO
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?