Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, szíved szerint az ASUS-t vennéd.
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?
Mennyire kell az extra teljesítmény, illetve mennyire zavar, ha a szomszéd/fórumtárs kicsivel jobb eredményt kapna, mert mondjuk kicsivel csúnyább, de potensebb lapot vett?Nekem most egy ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac a fő gépem alaplapja, 2019-ben vettem még, teljesen stabil, tuningolni is tudok benne, de a BIOS-ában most is van olyan bug, amit 2019 óta nem javítottak ki. Ez az ASRock módi. Szeretem őket a kezdetektől, rengeteg innovációt, trükköt bevetettek már a felhasználó érdekében, képesek olyan kotyvasztásokra is, amiket más gyártók messze kerülnének, de hogy tökéletes BIOS-t nem tudnak írni, az is tuti. Asszem, 9 db ASRock lapom volt eddig, kettőnek mondanám a BIOS-át jófélének.
FireKeeper: MSI szerintem is szuper, viszont általában túl fapados. Aztán az is igaz, nem mostanában volt MSI-m, lehet, fejlődtek azóta ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung kuponkunyeráló
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung / Kingston 8GB 2133/3200MHz DDR4 Notebook memória
- Új,bontatlan Kingston FURY Beast RGB 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Corsair XMS2 DDR2 4Gb (2X2Gb)
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?