Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kevés beállítási lehetőség, illetve a finomhangolás hiánya: hogy x opciónál kevesebb beírható lépcsőfok van, vagyis nagyobbakat kell lépni (pl. feszültségeknél mondjuk így túl nagyok az ugrások, nem tudsz beállítani egy olyat, ami a két lépcsőjük között van, és ideális lehetne).
Másrészt láttam már szörnyen megtuningolt MSI lapot is éveken át menni minden gond nélkül, szóval elismerésem a gyártónak.
-
Látom, szíved szerint az ASUS-t vennéd.
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?
Mennyire kell az extra teljesítmény, illetve mennyire zavar, ha a szomszéd/fórumtárs kicsivel jobb eredményt kapna, mert mondjuk kicsivel csúnyább, de potensebb lapot vett?Nekem most egy ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac a fő gépem alaplapja, 2019-ben vettem még, teljesen stabil, tuningolni is tudok benne, de a BIOS-ában most is van olyan bug, amit 2019 óta nem javítottak ki. Ez az ASRock módi. Szeretem őket a kezdetektől, rengeteg innovációt, trükköt bevetettek már a felhasználó érdekében, képesek olyan kotyvasztásokra is, amiket más gyártók messze kerülnének, de hogy tökéletes BIOS-t nem tudnak írni, az is tuti. Asszem, 9 db ASRock lapom volt eddig, kettőnek mondanám a BIOS-át jófélének.
FireKeeper: MSI szerintem is szuper, viszont általában túl fapados. Aztán az is igaz, nem mostanában volt MSI-m, lehet, fejlődtek azóta ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?