- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Azok április végén indulnak tehát jó ha június elejére ide érnek.
"Mert nagy valoszinuseg szerint az gyartas szempontjabol pont egy 965, csak a cimkezes mas, nem?"
Memóriában nem vagyok járatos. Amennyiben nem akarsz 40 ezreket rákölteni akkor valami Micron chipes kitet javasolnék de meg ne kérdezd hogy melyik kit a Micron chipes.
-
memphis_19
tag
Hello!
Szerintem a GIGABYTE GA-790XTA-UD4 lap tökéletes választás a procihoz, tudja már az usb 3.0-t is, nem mintha a közeljövőben lenne hozzá eszköz elfogadható áron, de később jól jöhet.
A procihoz meg csak annyit, hogy egy 955 Black Edition(c3 stepping)-nel jobban járnál szerintem, több benne a tuningpotenciál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest