Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Bios látja, legelső sor

Msconfig fölösleges, ugyanaz a win lát a 8-ból 4-et illetve 12-ből 8-at meg 8-ból 8-at.
Valamint a memtest is 8-at lát a 12-ből, ami ugye oprendszer nélkül fut pl. pendrive-ról.
Ez vagy proci feature, és lehet hogy AM3+ procival más lenne, vagy alaplap tulajdonság, és 2 oldalassal más lenne. -
Oliverda
félisten
Megjött az eszük végre...

éN79: Még nem láttam hivatalos tesztet. Majd hétfőn lesznek kint mert elvileg akkor jár le az NDA. Az első tesztek alapján 790GX + 10% teljesítmény meg 785G-s feature listáját kapta, illetve még talán pár plusz amire még fény derülhet... LPCM hang HDMI-n, 2 digitális kimenet használata egy időben. Ilyesmik...
-
audi100td
nagyúr
Bizonyos 8 illetve 16GB-os Kingston pendrive-okat nem szeretnek az AMD chipset-ek vagy a hozzátartozó driver-ek, legalábbis ez a tippem, mivel különböző gyártmányú lapoknál is jelentkezett a probléma (esetemben Asus M4A79T Deluxe, Gigabyte 770-UD3, Sapphire PURE 790GX). Én 16GB-os DT100-al szívtam (és még sokan mások is, beleértve a 8GB-os verziót), Intel-es lapban meg hibátlanul működött. Pl. Verbatim 8GB viszont tökéletesen megy. Persze előfordulhat, hogy a Kingston-on kívül más pendrive-okkal is akad probléma...
-
zseko
veterán
igen, épp ma néztem azt is, az itt nálunk 25e, az AOD az 28.
csibor, végül is ráérek...
április környékén már majdnem lecseréltem egyszer, de aztán úgy alakult hogy mégse, kis idő már nem számít. És most jön ki az új ati kártya is, ha tényleg annyira alacsony lesz az idle fogyasztása mint amilyennek beharangozzák (25W) és a hangja is megfelelően alacsony lesz (a mostani 3850-et is átszereltem passzívra), akkor lehet hogy várok jövő év első feléig, és mégiscsak rászánom magam a teljes gépcserére, DDR3-al és pl. egy Phenom 905e-vel. -
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Cseréltünk, és 3 hónap alatt semmi baja nem volt.
április környékén már majdnem lecseréltem egyszer, de aztán úgy alakult hogy mégse, kis idő már nem számít. És most jön ki az új ati kártya is, ha tényleg annyira alacsony lesz az idle fogyasztása mint amilyennek beharangozzák (25W) és a hangja is megfelelően alacsony lesz (a mostani 3850-et is átszereltem passzívra), akkor lehet hogy várok jövő év első feléig, és mégiscsak rászánom magam a teljes gépcserére, DDR3-al és pl. egy Phenom 905e-vel.

l