Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Intelnél jelentős (volt), mert érzékenyebb volt a sávszélességre, csakúgy, mint a nagyobb cache-re, de most nem Intelről volt szó
. De az AMD mindkettőre sokkal immunisabb. Most meg már a Core-al az Intelnek sem annyira ''sürgős'', a nagyobb cache ([link]) ill. memóriasávszél ([link]) nem gyorsít rajta annyit, mint régebben. -
cousin333
addikt
''biztosan használtál már single és dual channelt ugyan azon a rendszeren?''
Hol írtam hogy használtam
? Én ahhoz az elnyomott társadalmi csoporhoz tartozom, akinek nem volt még módja huzamosabb ideig dual channelt használni
. Ha te azt mondod, hogy érezhető a különbség, akkor elhiszem neked, mindenesetre a tesztek alapján 1-1 alkalmazáson nem gyorsít sokat. Persze ez nem jelenti, hogy pl. taskváltást ne gyorsítaná fel... 
1-ről 2-re: Ezt úgy érted, hogy 1GB-ról 2GB-ra? Mert így természetesen nem olcsó a váltás
. A dilemma itt az 1x1GB és a 2x512MB között zajlik, amik nagyjából egy árban vannak. Ugyanakkor 2x512MB -> dual channel, 1x1GB, később csak egy másikat kell mellétolni a 2GB-hoz. -
hitman,
őstag
Én nem a marketing miatt gyűlölöm az intelt!
Nekem az egész nem jön be úgy ahogy van de ez főleg a Socket A-s időbe alakult ki amikor még több helyen nyomták az intelt meg arcoskodott a cég,hogy nekik magassabb a valós órajel holott semmmit nem értek vele meg ha bementem egy nagyobb áruházba akkor minden gépbe amit árultak intel proci volt.
És jött a kis hírnevü AMD és évek alatt feltornászta magát a csúcsra.
De ez nem vita téma mert mindenkinek más a szimpatikus!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
? Én ahhoz az elnyomott társadalmi csoporhoz tartozom, akinek nem volt még módja huzamosabb ideig dual channelt használni