- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Intelnél jelentős (volt), mert érzékenyebb volt a sávszélességre, csakúgy, mint a nagyobb cache-re, de most nem Intelről volt szó
. De az AMD mindkettőre sokkal immunisabb. Most meg már a Core-al az Intelnek sem annyira ''sürgős'', a nagyobb cache ([link]) ill. memóriasávszél ([link]) nem gyorsít rajta annyit, mint régebben. -
cousin333
addikt
''biztosan használtál már single és dual channelt ugyan azon a rendszeren?''
Hol írtam hogy használtam
? Én ahhoz az elnyomott társadalmi csoporhoz tartozom, akinek nem volt még módja huzamosabb ideig dual channelt használni
. Ha te azt mondod, hogy érezhető a különbség, akkor elhiszem neked, mindenesetre a tesztek alapján 1-1 alkalmazáson nem gyorsít sokat. Persze ez nem jelenti, hogy pl. taskváltást ne gyorsítaná fel... 
1-ről 2-re: Ezt úgy érted, hogy 1GB-ról 2GB-ra? Mert így természetesen nem olcsó a váltás
. A dilemma itt az 1x1GB és a 2x512MB között zajlik, amik nagyjából egy árban vannak. Ugyanakkor 2x512MB -> dual channel, 1x1GB, később csak egy másikat kell mellétolni a 2GB-hoz. -
hitman,
őstag
Én nem a marketing miatt gyűlölöm az intelt!
Nekem az egész nem jön be úgy ahogy van de ez főleg a Socket A-s időbe alakult ki amikor még több helyen nyomták az intelt meg arcoskodott a cég,hogy nekik magassabb a valós órajel holott semmmit nem értek vele meg ha bementem egy nagyobb áruházba akkor minden gépbe amit árultak intel proci volt.
És jött a kis hírnevü AMD és évek alatt feltornászta magát a csúcsra.
De ez nem vita téma mert mindenkinek más a szimpatikus!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Temu
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
? Én ahhoz az elnyomott társadalmi csoporhoz tartozom, akinek nem volt még módja huzamosabb ideig dual channelt használni