- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Üdv mindenkinek..Nézegettem nemrég a proci árakat és meglepődve tapasztaltam hogy 3200+ A64-hez 17k-ért hozzá tudnék jutni
Nforce vagy via chipsetes lapot ajánlanátok? Azon is meglepődtem hogy msi..asus..stb s939es lapok 10-12kért vannak. Az SLI-t nem igazán vágom, tom hogy vidkarihoz használható főleg..de azt kihasználja egyáltalán valami progi vagy elég pci-e vagy pci-x? Láttam dual core 2.66gzh 2*1mb intelt 24k-ért..az mennyivel erősebb ennél az athlonnál?..ha erősebb egyáltalán
Gondolom azért erősebb
Ehhez az amd procihoz már mehet ddr2-s ram? Mert ahogy néztem az már olcsóbb mint a ddr. Meg azért csak gyorsabb is
Jah és meg egy dolog eszembe jutott..ez az amd proci 512kb L2 cache-sel bír.. Athlon64 3700 ilyen proci van 1 mb cache-sel, ez 23k..megéri a 6k különbség az L2 nagyobb méretét? Az órajel nem sokkal nő. Egyenlőre ennyi...thx a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest