- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
azokat kértem, akiknek már elég rlégóta van iylen lapjuk(GAMA69-S3H), illetve sok tapasztalatuk van-e téren. szóval az oké hogy játékra kell, meg legyen jól tuningolható. de ugye szeretném hálkózatban használni, nyomtatgatni, usb-t is sokat használom, szal alapvető irodai feladatkra is jó? látom csak 2 pci-e csatlakozó van rajta...ez elég? mert más alaplapoko, amiket már korábban felsoroltam volt legalább 4..szal elég ez a 2? illetve hogy áll a 7.1es hangkimenettel? valamint több lapon is láttam oylat, hogy firewire csatoló, ami ezen nicns. mi ez a firewire tulajdonképpen, mert annyira nem értek hozzá?
-
volvoguy
addikt
válasz
Oliverda #6718 üzenetére
igen ezt is néztem, de nekem ennél jobbnak tűnt az m56s...de amit te javasolsz, a gama69 miért jobb szted? jelent valamit az hogy az egyiknek nforce, a másiknak meg amd690es a chipsetje? vagy ez semmitsem jelent? játékoknál és tuningnál jobb az ma69? (már mások is emlitették egyébiránt)
-
volvoguy
addikt
üdv. most úíitgatom fel a gépem, és alapla téren nehézségekbe ütköztem. tervezem athlon 64 x2 4000+; 2x1gigaddr2 kingmax ram; gt8600 Vga; és az alaplap...??? nos..amit kinéztem, az gigabyte m56s-s3; msi k9n neof-v3; asus m2n; illetve abit an-m2...igazából nem a csatlakozók meg bővitőhelyek érdekelnek, hanem játék és tuning szempontjából melyik a jobb..én a gigabyte-ra voksolok, de nemtudom jól teszem-e...akinek vannak tapasztalatai segitsen egy kicsit, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged