- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
volvoguy #6726 üzenetére
pontos neve: GA-MA69G-S3H)
pci-os csati van rajta 2 db, de pci-e-esből 16x-osból 1, 4x-esből 1, 2x-esből 2 van rajta! nemtudom mivel akarod ezeket teletömni, de szerintem elégnek kell lennie mindenre! usb van alapból 4 darab rajta, és még 6db kivezethető beleőle, ez összesen 10db és mind 2.0-ás! a 7.1 jól műxik rajta és tisztán, szóval nem kell helyette hangkari sem, mert ez mondhatni tökéletes! firewire is van a lapon, alapból 1 kivezetve, de egy van az alaplapon is, tehát összesen 2db van rajta! -
bnss
veterán
válasz
volvoguy #6726 üzenetére
Tuningra nagyon jó lap, emellett irodába is alkalmas. Van rajta 4 USB kivezetve és még egy kivezethető - ha jól emlékszem. Te tudod megmondani, hogy elég-e a két PCI-E sín számodra. Firewire olvasmány
-
Gyuri27
félisten
válasz
volvoguy #6719 üzenetére
Jelent valamit. Egyrészt az amd chipes jobban bírja a tuningot. Másrészt hűvösebb. Harmadrészt ezzel is az amd-t támogatod nem az nvt.
Nem tudom mire mennyid van. Én egy geil black dragont 13k-ért meg reckiroznék. Ill a 8600gt nem a leg jobb kari és drága is. A hd3850 jobb választás lenne és nem sokkal drágább (és a gts-t is elpicsázza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest