Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
megoldódott(?) a rejtély - megvettem a procit, a srác azt mondta, h 2*1 mega cahce van benne (L2), a honlapon rosszul van.
Na de ma reggel felléptem a guglira, beütöttem az első számsort - és láss csodát, ezt adta ki: [link]... Na ja...
Remélem azért jó lesz...
Azt esetleg nem tudjátok, h a Freezer64 jó-e rá? mintha valaki mondta volna, h igen... -
bolondember
MODERÁTOR
ebben van vmi - télleg nem sok ''integrálatlan'' cuccot találsz ->de azt se feledd, ha nem használod, nem is megy törpre...
6100 vagy milyen csipkészletes cuccon gondolkodtál már?
pl.: Asus M2N-MX (AM2-GeForce 6100-Dual DDR2 800-integrált VGA+PCI Express-4 SATA II) /3 év garancia/ 14 880 Ft (int. VGA kikapcs, saját bele)
vagy: BIOSTAR GeForce 6100-M7 (S754-GeForce 6100-DDR 400-integrált VGA+PCI Express-2 SATA II) /2 év garancia/ 13 110 Ft -
bolondember
MODERÁTOR
Szevasztok!
Itt állok a Klubhoz csatlakozás kapujában, DE:
rendeltem náluk egy procit :[link]
kíváncsi voltam, h milyen mag is van benn, erre ezt találtam az AMD honlapján ([link]): ami 2200MHzes AM2es modell, azok ezek: [link] és [link]
tehát nem értek semmit...
Ha 4400+ akkor az AMD szerint nem 2200MHzes, ami 2200MHzes, az meg nem 4400+...
h is van ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest