Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
GezaR
tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Ha a tuning tényleg nem lényeg, MSI K9A Platinum, 6 SATA, 1 IDE, 1 Floppy IDE, 4 alaplapi USB+ adnak hozzá még 2-őt, 1 alaplapi FireWire, adnak hozzá még 1-et.
8 giga ram belemegy, 4 ram foglalat ugyebár
, AM2. Ha érdekel még vmi szólj. 
Tuningban nem a legjobb, de ha nem számít akkor naon jó lap. A legerősebb cuccokkal is elbír, CF-ben is jól teljesít. Videokarinak mondjuk egy 8600GT, de ha vársz júliusig 2600XT talán jobb lesz. Prociba ha egymagos kell akkor 3800+ (nekem naon jól bevált, oan eredményeket érek el vele h hajaj
). Többmagosba még annyira nem vok otthon, csak azt tom h én 5600+-t fogok venni.
Winyóból mondjuk vmi Western Digital SATAII-es. Azt te döntsd el h mekkora.
Memóriát emg sztem most megéri venni 2 gigát, mert a Kingston is 13000-ért van a 800-as, Kingmax 8000 környékén. Persze a többi ram is ezek körül mozog. Azért tartom jó ötletnek msot a 2 gigát, mert kezdenek lassan újra felmenni az árak és én is legelőször 30000-ért láttam 1 gigás DDRII-eset... Aztán 17000-ért vettem őket és 2 héttel később 13000 Ft volt. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, AM2. Ha érdekel még vmi szólj.
). Többmagosba még annyira nem vok otthon, csak azt tom h én 5600+-t fogok venni.