Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GezaR

tag

válasz ronaldo #3454 üzenetére

Ha a tuning tényleg nem lényeg, MSI K9A Platinum, 6 SATA, 1 IDE, 1 Floppy IDE, 4 alaplapi USB+ adnak hozzá még 2-őt, 1 alaplapi FireWire, adnak hozzá még 1-et.
    8 giga ram belemegy, 4 ram foglalat ugyebár :), AM2. Ha érdekel még vmi szólj. :)
    Tuningban nem a legjobb, de ha nem számít akkor naon jó lap. A legerősebb cuccokkal is elbír, CF-ben is jól teljesít. Videokarinak mondjuk egy 8600GT, de ha vársz júliusig 2600XT talán jobb lesz. Prociba ha egymagos kell akkor 3800+ (nekem naon jól bevált, oan eredményeket érek el vele h hajaj :) :D ). Többmagosba még annyira nem vok otthon, csak azt tom h én 5600+-t fogok venni. :D Winyóból mondjuk vmi Western Digital SATAII-es. Azt te döntsd el h mekkora. :) Memóriát emg sztem most megéri venni 2 gigát, mert a Kingston is 13000-ért van a 800-as, Kingmax 8000 környékén. Persze a többi ram is ezek körül mozog. Azért tartom jó ötletnek msot a 2 gigát, mert kezdenek lassan újra felmenni az árak és én is legelőször 30000-ért láttam 1 gigás DDRII-eset... Aztán 17000-ért vettem őket és 2 héttel később 13000 Ft volt. :/

Új hozzászólás Aktív témák