- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Köszi a választ! Ahogy nézem ez Ati chipsetes. Gondolom ha ati kártyát rakok mellé (és hát hajlok az általad mondottak irányába, ez a 8000-es széria - már a számomra megfizethető típusok - nem győzött meg igazán. 8800 gts talán jó választás lenne, de az már túl van egy bizonyos lélektani határon. Annyival meg nem is jobb, amennyivel drágább.) akkor az ati chipsetes lap mégiscsak jobban mutat.
szerk.: ja, azt nem mondtad hogy ez dual-vga-s (bár a crossfire-ból kitalálhattam volna). na ez nekem tök felesleges, akkor lesz ennek a lapnak a közelében két vga, ha valamelyik antik kártyámat ráteszem a ház tetejére
Procinak valószínűleg a 65nm-es 4800+ (2500mhz) vagy a 90nm-es 4800+ (2400mhz) fog befigyelni. Azt sejtem, hogy az utóbbi nevezhető EE-nek, az előbbit nem tudom, mert lehet hogy az a 65nm miatt van írva 65W-os fogyasztásra. Bár ha szigorúan a fogyasztás alapján bírálják el az ilyet, akkor nálam EE mindkettő. Előbbiben 1mb az L2, utóbbiban 2mb. A tuningra talán az első lenne jobb hatással, de annyira nem lényeges. Dobozos verzió lenne, és <30k, ennél gondolom kevesebb lesz csak, ha kivárok tényleg a jövő hónapig.
Memóriából a GEIL ultra szériájára esett a választásom, pc6400 (4-4-4-12) az meg pont 20k.
#3463: A piával csak óvatosan, rossz hatással van a chipsetekre
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
válasz
VaniliásRönk #3457 üzenetére
PNF, annyira nem is volt olcsó. Akkor megnyugodtam. Köszi.
-
ronaldo
őstag
Félig idevágó kérdés, de egy fent/lent említett konfigot elvisz egy 300-as új FSP táp?
Vagy vágjam ki a francba? Elvileg ugye a proci is EE (65W), a vidikártya valószínű 8600 GT, az 80nm szóval az is kevesebbet eszik, 2gb 667-es ram, egy optikai meghajtó, meg egyelőre egy merevlemez. Szóval szerintem felesleges hecc egy sokwattos táp, ha elvileg minden alkatrész energiatakarékosabb, mint régen.
-
ronaldo
őstag
Nincs valami összegzőtáblázat itt ph-n, vagy más oldalon a chipsetek összehasonlításában? Ahogy látom van jópár alternatíva. A tanulmányaim miatt most ez az egész AM2/AM2+ kimaradt, kellene okosodnom.
Aki esetleg tud ajánlani valamit, melyik irányba induljak, azt megköszönném. Valami EE proci fog belekerülni, 667 vagy 800-as memóriát raknék bele, valami középkategóriás vidikártya, fontos hogy ne fostozzon ha sok vinyó van rákötve (sata), és a hálózat használható legyen, remekül működő (és lehetőleg sok) usb port, szóval gyermekbetegésektől és gyermeteg bugoktól mentes. Szóval no-tuning mellett rendesen és stabilan fusson a rendszer, de ha kis procituning befigyel, azért ne csináljon maga alá. Asus, Gigabyte, Msi, ahogy nézem ezek futnak, én is ezek közül szeretnék.
Köszönöm a segítéget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest