- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #5227 üzenetére
Pl aki gamel xp-ről tolja azokat, netet meg linuxról, xp-re nem is kell felrakni még a LAN drivert se, így biztos nem mászik rá semmi, lin-re meg igen kicsi az esélye.
szerk: ebben jobb az AMD politikája, ezt nem vette el a legkisebb x2-től se/ igaz mást se/, intel igen, de mivel sok ember azt se tudja mire való, meg aki tudja, azok közül is igencsak kevesen használnák, nem nagy érvágás
-
rollins
őstag
válasz
VaniliásRönk #5227 üzenetére
Vmware vagy az MS Virtual Pc, van más is csak elfelejtettem.. Pl láttam olyat hogy egy rendszergazda Linuxot használt és Vmware -val futtatott Win. XP-t, amivel az ügyfél gépét figyelte ill avatkozott be, ha kell. Otthon én is ki akartam próbálni csak úgy kíváncsiságból
, de mindíg volt valami baja. Lehet külön partíción lévőt indítani, vagy a vmware-val a futó oprendszer alá telepíteni a kívánt másik rendszert és azt indítani. Az utóbbi talán problémamentesebb. Azótá már sokat javítottak rajta gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő