Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
ghostie
üzenetére
Szvsz inkább csak azzal lehet gond hogy hogyan sikerül az SB-t a lapra építeni. Nekem pont az a giga 78g-ds3h van amit kinéztél, pontosabban még a rev1-es. Semmilyen bugot nem tapasztaltam semmilyen usb-s eszközzel (sem pendriveval sem usb vincsivel).
Na de ha a 78g-ds3hp-t rendeled akkor azzal biztos nem lesz semmilyen gondod. Ugyan az mint a ds3h csak a legutolsó javított kiadás belőle.
Ami pedig a dvi+hdmi combót illeti sajnos manapság nincs olyan lap egy gyártónál sem ami tudná egyszerre
. -
diablo1984
veterán
válasz
ghostie
üzenetére
nálam az sb600 válogatott, ami nem ment vele, azt sehogy sem tudtam beizzítani. usb-s cuccokat használok, elég sokat, de csak a 4gb-os pennél jött nekem elő(1-2gb-osnál nem), de azt mindenkinek csinálta! a laptopvinyának meg szerintem usb-ről kevés kakaót adott, mert nem tudott a vinyó egészségesen felpörögni, valszeg a pennél is valami hasonló dolog miatt kínlódhatott!(a laptopvinyára lehet külső tápot dugni, a penre nem)
-
ghostie
tag
válasz
ghostie
üzenetére
Még két kérdésem lenne most, hogy letöltöttem a leírását a lapnak:
- Sajnos úgy látom, hogy nem támogatja egyszere a HDMI + DVI kiemeteket. Ez nekem elég fontos lenne. Van manapság olyan lap ami ezt is tudja? (Az ASUS tudta)
- Csak optikai digitális audió kimenet van a hátlapon. Viszont az alaplapon van SPDIF csalakozónak hely. Használja ezt esetleg innen valaki? Ráköthető közvetlenül erősítőre vagy szükséges hozzá valamilyen kiegészítő modul?Köszi
Ghostie
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.