- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
ghostie #11964 üzenetére
Szvsz inkább csak azzal lehet gond hogy hogyan sikerül az SB-t a lapra építeni. Nekem pont az a giga 78g-ds3h van amit kinéztél, pontosabban még a rev1-es. Semmilyen bugot nem tapasztaltam semmilyen usb-s eszközzel (sem pendriveval sem usb vincsivel).
Na de ha a 78g-ds3hp-t rendeled akkor azzal biztos nem lesz semmilyen gondod. Ugyan az mint a ds3h csak a legutolsó javított kiadás belőle.
Ami pedig a dvi+hdmi combót illeti sajnos manapság nincs olyan lap egy gyártónál sem ami tudná egyszerre.
-
diablo1984
veterán
válasz
ghostie #11964 üzenetére
nálam az sb600 válogatott, ami nem ment vele, azt sehogy sem tudtam beizzítani. usb-s cuccokat használok, elég sokat, de csak a 4gb-os pennél jött nekem elő(1-2gb-osnál nem), de azt mindenkinek csinálta! a laptopvinyának meg szerintem usb-ről kevés kakaót adott, mert nem tudott a vinyó egészségesen felpörögni, valszeg a pennél is valami hasonló dolog miatt kínlódhatott!(a laptopvinyára lehet külső tápot dugni, a penre nem)
-
ghostie
tag
válasz
ghostie #11964 üzenetére
Még két kérdésem lenne most, hogy letöltöttem a leírását a lapnak:
- Sajnos úgy látom, hogy nem támogatja egyszere a HDMI + DVI kiemeteket. Ez nekem elég fontos lenne. Van manapság olyan lap ami ezt is tudja? (Az ASUS tudta)
- Csak optikai digitális audió kimenet van a hátlapon. Viszont az alaplapon van SPDIF csalakozónak hely. Használja ezt esetleg innen valaki? Ráköthető közvetlenül erősítőre vagy szükséges hozzá valamilyen kiegészítő modul?Köszi
Ghostie
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rendszergazda topic
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest