- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
ghostie
üzenetére
Szvsz inkább csak azzal lehet gond hogy hogyan sikerül az SB-t a lapra építeni. Nekem pont az a giga 78g-ds3h van amit kinéztél, pontosabban még a rev1-es. Semmilyen bugot nem tapasztaltam semmilyen usb-s eszközzel (sem pendriveval sem usb vincsivel).
Na de ha a 78g-ds3hp-t rendeled akkor azzal biztos nem lesz semmilyen gondod. Ugyan az mint a ds3h csak a legutolsó javított kiadás belőle.
Ami pedig a dvi+hdmi combót illeti sajnos manapság nincs olyan lap egy gyártónál sem ami tudná egyszerre
. -
diablo1984
veterán
válasz
ghostie
üzenetére
nálam az sb600 válogatott, ami nem ment vele, azt sehogy sem tudtam beizzítani. usb-s cuccokat használok, elég sokat, de csak a 4gb-os pennél jött nekem elő(1-2gb-osnál nem), de azt mindenkinek csinálta! a laptopvinyának meg szerintem usb-ről kevés kakaót adott, mert nem tudott a vinyó egészségesen felpörögni, valszeg a pennél is valami hasonló dolog miatt kínlódhatott!(a laptopvinyára lehet külső tápot dugni, a penre nem)
-
ghostie
tag
válasz
ghostie
üzenetére
Még két kérdésem lenne most, hogy letöltöttem a leírását a lapnak:
- Sajnos úgy látom, hogy nem támogatja egyszere a HDMI + DVI kiemeteket. Ez nekem elég fontos lenne. Van manapság olyan lap ami ezt is tudja? (Az ASUS tudta)
- Csak optikai digitális audió kimenet van a hátlapon. Viszont az alaplapon van SPDIF csalakozónak hely. Használja ezt esetleg innen valaki? Ráköthető közvetlenül erősítőre vagy szükséges hozzá valamilyen kiegészítő modul?Köszi
Ghostie -
Gyuri27
félisten
válasz
ghostie
üzenetére
Nem ez mutatja. Azt, hogy az osztóbol kifolyólag milyen cpu sebességhez milyen ram sebesség tartozik.
A geil ramok alapból 667-n indul az spd miatt. Aztán a bioszban be állitod, hogy 800. Mert annál a lapnál csak azt lehet állitani, hogy 533, 667, 800. + adsz neki kis feszt. Akkor mennie kell 800-n alapból.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
greatchaos: a q procik még uri hóbort. Mivel 50k-ba kerül. Azért ennyi léje nem mindenkinek van.
-
Chaser
legenda
válasz
ghostie
üzenetére
Szó szerint értem, Geil value-ból tudtommal van 667-es és 800-as is, nem írtad neked melyik van.
#4996 VaniliásRönk : nem a kezeléssel van gond, hanem valszeg a rammal, nálam is hasonlót csinált a Geil először, a "nem kezelést" meg arra értem, hogy nem feltétlen 800-on fogja hajtani a 800-as ramot se, főleg brisbaneoknál a hülye feles szorzó miatt.
1ébként én 2.2V-on melegedés nélkül használtam az ultrát, valszeg bírna az többet is ventivel.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ghostie
üzenetére
[link] a üzemi 1.8, 1.9-nél ne adj többet neki!
"Felhívjuk a figyelmet arra, hogy minden GeIL PC5400 DDR2 667-es és annál magasabb kategóriájú Value és Ultra termékeken az SPD-t biztonságos üzemmódban kell beállítani, hogy a különbözõ alaplapok esetében is biztosak legyünk abban, hogy a modul 100%-ban kompatibilis. Ezért az alacsony várakozási idejû DDR2-es termékeknél a rendszer elsõ indítását a biztonságos üzemmódbeli SPD beállításokkal kell megtenni és csak ezután beállítani a gyár által javasolt értékeket a BIOS-ban.
A rendszer elsõ alkalommal biztonsági üzemmódban történõ indítása az adott DDR2-es termékek esetében azért szükséges, hogy meggyõzõdhessünk a termék kompatibilitását illetõen az adott alaplappal. Tény, hogy a legtöbb alaplap automatikusan nem támogatja az 5-nél alacsonyabb CAS latency-el rendelkezõ DDR2-es modulokat.
A 2005-ös év decemberétõl leszállított DDR2 667-es vagy annál nagyobb modulok esetében a biztonsági üzemmódbeli SPD-t alkalmazzák. Minden egyes DDR2-es modul csomagolásába belekerül egy figyelmeztetõ kártya, amely tartalmazza a fent leírtakat." -
rollins
őstag
válasz
ghostie
üzenetére
Készített egy srác (elfelejtettem hogy ki) egy táblázatatot a különböző seb. ramokhoz a szorzó szerint, pl nálad ha 800-ra van állítva a ram akkor a ram valós órajele: 2500/7=357 (eff. 714) , ha 667-ra van állítva akkor 2500/8=312 (eff. 625) mhz -en fog menni a ram. De hogy nem indúl el a biosban 800-ra állítással, akkor ott valami a lap vagy a bios körül lehet valami, vagy nem szereti azokat ramokat a lapod? nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.